Portekiz'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 122 gol 93 asist...

Portekiz'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 122 gol 93 asist...

Serge Aurier ve Carlos Vinícius'u kadrosuna katarak ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, bu kez gözünü Portekizli süper yıldıza dikti.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, transferde düğmeye bastı.11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Serge Aurier ve Carlos Vinícius'u kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, bu kez de Portekizli süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile nefes kesen şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bombayı patlatıyor. Hücum hattına üst düzey bir takviye yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Portekiz'e dikti. Aslan, tarihi transfer hamlesi için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen ofansif orta saha Rafa Silva'yı transfer listesine ekledi.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız golcü bu sezon görev aldığı 33 karşılaşmada 13 gol 11 asiste imza attı.

Benfica formasını terleten Portekizli yıldızın kendisine gelen futbolcuları değerlendirmeye aldığı öne sürüldü. 2016 yılından bu yana Benfica formasını terleten 30 yaşındaki golcü futbolcu, futbol hayatı boyunca 482 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 122 gol 93 asiste imza attı.

Portekiz formasını 25 maçta terleten golcü futbolcu, ülkesine 4 asistlik katkı sundu.

Rafa - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN