Ronaldo'dan küstah Türkiye açıklaması! Tartışma yaratan sözler: '1 yıl içinde...'

Ronaldo'dan küstah Türkiye açıklaması! Tartışma yaratan sözler: '1 yıl içinde...'

Geçtiğimiz kış transfer sezonunda Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a imza atarak herkesi şaşırtan bir transfer gerçekleştiren Portekizli yıldız Ronaldo'nun Süper Lig'e yönelik sözleri tartışmalara neden oldu.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr formasını terleten Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Süper Lig'e yönelik sözleri tepki topladı. Celta Vigo'nun Al-Nassr'ı 5-0 mağlup ettiği hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız, Suudi Arabistan Pro Ligi'nin Türkiye Ligi'ni geçeceğini öne sürdü. Ronaldo'nun bu açıklaması Türk futbolseverlerin tepkisini topladı.

İngiliz ekibi Manchester United'tan sürpriz bir şekilde ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'ni öve öve bitiremiyor.

Hazırlık maçında Celta Vigo'ya 5-0 mağlup olan Al-Nassr'da Cristiano Ronaldo'nun Türkiye Ligi sözleri tartışma yarattı.

Farklı mağlubiyetin ardından konuşan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'ni bir kez daha övdü. Sözlerinin devamında iddiasını büyüten Portekizli yıldız, Suudi Arabistan Ligi'nin 1 yıl içinde Türkiye ve Hollanda Ligi'ni geçeceğini dile getirdi.

Ronaldo, açıklamasında "Bir yıl içinde Suudi Arabistan'a gelecek olan üst düzey oyuncu sayısı artacak. Bu bir yıl içinde Suudi Arabistan Ligi, Türkiye Ligi ve Hollanda Ligi'ni geçecek." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN