Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi: Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yıldız golcü resmen veda etti

Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi: Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yıldız golcü resmen veda etti

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen anca şuana dek kadrosunu güçlendiremeyen Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı. Şenol Güneş'in vazgeçilmezi yıldız golcü, siyah-beyazlı ekibe resmen veda etti.

Transfer sezonunun suskun takımları arasında yer alan, Halil Dervişoğlu'nu ezeli rakibi Galatasaray'a, Sırp yıldız Dusan Tadic'i ise bir başka ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kuran yıldız isimle yollarını resmen ayırdı.

Yeni sezon çalışmalarını tecrübeli teknik adam Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını resmen ayırdı. Kartal'ın yıldız ismi siyah-beyazlı camiaya resmen veda etti.

Şenol Güneş'in transfer listesinde yer alan Tadic ve Halil Dervişoğlu'nu Fenerbahçe ve Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını resmen ayırdı.

RESMEN VEDA ETTİ

Kartal, geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Southampton'dan kiralık olarak transfer edilen Nathan Redmond ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekibin kendisine yönelttiği teklifi kabul etmediğini açıklayan İngiliz golcü Beşiktaş'a resmen veda etti.

Nathan Redmond, Premier Lig'e dönmek istiyor - En Son Haber

Siyah-beyazlı forma altında 28 maçta görev alan golcü futbolcu takımına 6 gol 6 asistlik katkı sundu.

İngiliz hücum oyuncusu özellikle geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla bir veda mesajı yayınlayan Redmond, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Güzel Beşiktaş taraftarına, Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda - zor dönemlerde de harika dönemlerde de - siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız!

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım.

Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum. Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere” Sonsuz sevgilerimle, Nathan"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN