Spor Kulüpleri, NBA All-Star'da Alperen Şengün'e destek için seferber oldu

Spor Kulüpleri, NBA All-Star'da Alperen Şengün'e destek için seferber oldu

Türk spor camiası, basketbol dünyasında büyük bir başarı elde eden genç milli oyuncu Alperen Şengün'e destek olmak için bir araya geldi. Beşiktaş eski yöneticisi Umut Şenol, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyla, Türkiye'nin önde gelen futbol ve basketbol kulüplerini, NBA All-Star'da oylama sürecinde Şengün'e destek vermeye davet etti.

Şenol'un çağrısına kulak veren Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Anadolu Efes, Karşıyaka Basket ve Darüşşafaka gibi Türkiye'nin basketbolun kült kulüpleri, sosyal medya hesaplarından Alperen Şengün'e destek tweetleri attı. Şenol, 21 yaşında all-star olma yolunda ilerleyen Alperen Şengün'ün bu başarısının tüm Türkiye için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

NBA All-Star oylamasında, 'triple vote' gününde oyların üç katı değer kazanması sebebiyle, Türkiye'nin 86 milyonluk nüfusunun bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğine vurgu yapan Şenol, her 24 saatte bir oy verilebileceğini hatırlattı. Türk spor kulüplerinin bu birlik ve beraberlik gösterisi, milli bir sporcuya destek olmanın yanı sıra, spor camiasında rekabetin ötesinde bir dayanışmanın da mümkün olduğunu gösterdi.

Alperen Şengün, NBA'deki başarılı performansıyla sadece basketbol severlerin değil, tüm Türk halkının takdirini kazanmış durumda. Türk spor kulüplerinin bu kolektif hareketi, genç oyuncunun All-Star yolculuğunda önemli bir motivasyon kaynağı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN