Taraftarın sevgilisi 15 milyon euroya Real Madrid'e gidiyor! Galatasaray'a şampiyonluk yolunda ağır darbe

Taraftarın sevgilisi 15 milyon euroya Real Madrid'e gidiyor! Galatasaray'a şampiyonluk yolunda ağır darbe

Bu sezon Ancelotti yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Real Madrid, gözünü Türkiye'ye dikti. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Madrid ekibi, bu kez Galatasaray'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında evinde Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'u ağırlayacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. İspanyol dünya devi Real Madrid, Galatasaray'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Aslan'ın yıldız ismi kış transfer döneminde sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak Real Madrid'e imza atabilir.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Galatasaray, gözünü Türkiye'ye dikti. Hücum hattını güçlendirmek isteyen İspanyol devi, sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

REAL MADRİD ICARDİ'Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Milliyet'ten Hakan Kurt'un haberine göre; Karim Benzama'nın takımdan ayrılışı sonrasında gol yollarında sorun yaşayan İspanyol devi Real Madrid, gözünü Galatasaray'ın yıldız ismine dikti. İspanyol ekibi, sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Kış transfer döneminde hücum hattına 'yıldız' bir takviye yapmayı amaçlayan İspanyol ekibi, Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi'yi gündemine aldı.

15 MİLYON EUROLUK TEKLİF

İspanyol ekibinin İtalyan teknik adamı Carlo Ancelotti'nin Arjantinli forveti daha önce de kadrosunda görmek istediği vurgulanırken İspanyol ekibinin golcü futbolcu için sarı-kırmızılı ekibin kapısını 15 milyon euro civarında bir teklif ile çalacağı ileri sürüldü.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız devi PSG'den ayrılarak Galatasaray'a imza atan golcü futbolcunun sarı-kırmızılı ekip ile 30 Haziran 2026'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

ıcardi ile ilgili sonuçlar

Galatasaray forması altında attığı gollerle adeta efsaneleşen Arjantinli golcü bu sezon Galatasaray forması altında 20 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 15 gol 3 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan yıldız futbolcu, geçen sezondan bu yana Galatasaray forması altında toplamda 46 maçta görev alırken takımına 38 gol 11 asistlik katkı sundu.

Galatasaray'ın Real Madrid'in teklifini kabul etmesi halinde Arjantinli yıldızın da İspanyol ekibine 'evet' demesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN