İPhone 15'in özellikleri ifşa oldu! Özelliklerini duyanlar küçük dilini yuttu, kamera yerleri yeniden değişti

İPhone 15'in özellikleri ifşa oldu! Özelliklerini duyanlar küçük dilini yuttu, kamera yerleri yeniden değişti

2022 yılı ile birlikte piyasaya sürülen İPhone 14 üzerine tüketiciler İPhone 15'i araştırmaya başladı. 2023 yılı itibariyle piyasaya sunulması beklenilen İPhone 15 şimdiden gündemde yer almayı başardı. İPhone 15'in beklenen özellikleri kısa bir süre önce ortaya çıktı. Peki kamera yeri değişecek mi? İşte tüm detaylar...

Apple Hub İPhone 15 modelini duyurdu!

Teknoloji devi Apple'ın İPhone model telefonları dünya çapında büyük ilgi görüyor. Son olarak piyasaya sunulan İPhone 14 akıllı cihaz üzerine tüketiciler merakını bastıramıyor. 2023 yılı ile birlikte gelmesi beklenen İPhone 15 modelinin şimdiden araştırmaları yapılıyor.

Donanımhaber tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni modelde kameraların tasarımı değiştiği öğrenildi. Gündemde yer alan İPhone 15 modeli ile birlikte Apple Hub özelliklerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Paylaşılan özelliklerin altına ise Tipster ShrimApplePro'nun yanıtı geldi. Twitter üzerinden yapılan paylaşıma gelen cevapta İPhone 15 ve İPhone 15 Plus'un kameralarında yeni bir tasarımın yer alabileceğinin ön görüsünde bulundu.

cae8fa8f6a15b775ef080134ec690c5add673c22.jpg

İPhone 15 ve İPhone 15 Plus Özellikleri!

Apple Hub tarafından paylaşılan gönderide yer alan İPhone 15 özellikleri ise kısa sürede dikkat çekti. Temel özelliklerine dair bilgilerin yer aldığı paylaşımda İPhone 15 ve İPhone 15 Plus olmak üzere iki türde çıkacağı öğrenildi.

Boyutlarının ise yapılan paylaşıma göre İPhone 15'in boyutu 6.1 inç, İPhone 15 Plus'ın boyutu 6.7 inç olacağı belirtildi. Belirtilen özelliklere göre 2.5D cam bulunduran yeni cihazın dinamik ada tasarımına sahip olması da beklentiler arasında yer alıyor.

En çok merak edilen kamera kısmında ise iki modelde de 48 megapiksel arka kamera özelliği bekleniyor. Yazılımsal özelliklerde ise 6 GB RAM ve USB Type-C bağlantı noktasıyla A16 çipine sahip olacağı düşünülenler arasında yer aldı.

1-027.jpg

İPhone 15 Pro ve İPhone 15 Pro Max özellikleri!

İPhone 15 Pro ve İPhone 15 Pro Max için belirtilen özellikler de açıklandı. Ekran boyutlarının 6.1 inç ve 6.7 inç olması bekleniyor. İPhone 15 ile İPhone 15 Plus'ta yer alan birçok özellikleri barındıran İPhone 15 Pro ve İPhone 15 Pro Max akıllı cihazında da 2.5D cam içeren dinamik ada tasarımının olması bekleniyor.

Titanyum çerçevenin yanı sıra A17 çipinden güç alan yeni model de ek özellikler de bulunuyor. İPhone 15 Pro Max modelinin kameraların birinde periskop olması, 6x veya 10x'e kadar yakınlaştırma desteğinin bulunması düşünülüyor. Ayriyeten 8 GB RAM hafızasında olması büyük bir artı olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN