Türkiye'de hangi ilde kaç corona virüs vakası var? İşte en çok koronavirüs görülen 7 il

Türkiye'de hangi ilde kaç corona virüs vakası var? İşte en çok koronavirüs görülen 7 il

Son dakika haberi: Bilim Kurulu ile yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Türkiye'de en çok koronavirüs görülen iller' ve 'en az corona virüs görülen iller' listesini açıkladı. Vatandaşların da merak ettiği 'covid-19 salgınında son durum' bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. İşte 'illere göre corona virüsü vefat sayısı ve vaka sayısı'...

'Türkiye'de illere göre kaç koronavirüs vakası var?', 'Hangi ilde kaç kişi öldü?' sorularının yanıtlarına ve 'En çok en az corona virüs görülen iller listesi'ne sayfamızda yer verdik. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kovid-19 salgın hastalığında gelinen son durumu kamuoyuyla paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, 'il il koronavirüs vaka sayısı', 'şehirlerde corona ölü sayısı' şeklinde araştırmalar yapıyor. Detaylar haberimizde...

EN ÇOK VE EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLER LİSTESİ

Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 3 gün ortalamasına göre en çok ve en az vaka görülen illeri açıkladı.

Bakan Koca, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

* Son 3 gün ortalamasıyla en çok vakanın görüldüğü 7 ili söylemek istiyorum: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa.

* Ayrıca son 3 gün en az vaka görülen 7 il ise sırasıyla: Tunceli, Artvin, Iğdır, Erzincan, Bayburt, Kırklareli ve Bilecik.

VAKA VE ÖLÜMLERİN 81 ŞEHRE GÖRE DAĞILIMI İÇİN TIKLAYIN

İLLERE GÖRE YOĞUNLUK HARİTASI İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE'DE BÖLGELERE GÖRE VAKA SAYISI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL'UN 39 İLÇESİNİN GÜNCEL RİSK HARİTASI İÇİN TIKLAYIN

MAHALLENİZDE KORONAVİRÜS OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

COVID-19 SALGININDA EN GÜVENLİ ÜLKELER HANGİSİ?

HANGİ İLLERDE MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU VAR?

YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE KİMLER NEREDE MASKE TAKMAK ZORUNDA?

MASKE TAKMAMANIN CEZASI NEDİR?

TÜRKİYE'NİN 'YENİ NORMALLEŞME' TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

e-DEVLET'TEN SEYAHAT İZİN BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN