Gazze'yi savunmanın sınırı

"Gazze’yi ve Filistin’i savunmak demek, Kudüs’le birlikte Mekke’yi, Medine’yi, İstanbul’u savunmak, Şam’ı, Beyrut’u, Bağdat’ı ve diğer İslam beldelerini de savunmak demektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan söylüyor, o kadar yani.

Ama propaganda tamburası, ayrı telden çalıyor.

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Komitesi toplandı. Erdoğan, dün sabah orada konuşuyordu.

İsrail, Gazze'de durdurulmazsa İstanbul'u da işgal edecek; sıradaki hedef biziz, derseniz İsrail'le normal ilişkilere devam edemezsiniz.

Bunları inanarak söylüyorsanız doğal ve mantıksal sonuçları olur.

Siz söylediğiniz için inananlar da madem öyle, İsrail'i durduracak şey neyse derhal yapılmasını, ticaretin de hemen kesilmesini isterler.

Başka ne beklenir ki!

Fakat Erdoğan'ın tehdit uyarısını ciddiye alanların karşısına, yine iktidar fedâileri dikiliyor. Ayarsızın önde gidenleri hem de.

KİMİ KANDIRIYORSUNUZ, DEMEZLER Mİ?

İsrail askerlerinin bir videosu, viral oldu. Türkiye'den gelen termal içlikleri, koyteynerlerden indirirken görülüyorlardı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, süratle yalanladı. Üzerinde "made in Türkiye" yerine "Turkey" yazdığı için, güncel değilmiş görüntüler. Oradan güya çürütüyorlardı.

Videosu güncel olmayınca gerisi de yalan olurmuş, "Türkiye'den İsrail'e içlik gönderildiği iddiası doğru değildir" demelerini doğrularmış gibi.

Propaganda bandosu, sazı almaz mı eline! Videoya tepki gösterenleri, Türkiye'ye saldırmakla suçlamaya başladılar.

Soğuyan havalarda üşümesinler, diye İsrail askerlerine içliklerimizin giydirilmesinden rahatsızlık duymak, Gazze duyarlılığı değil Erdoğan düşmanlığıymış.

Yok, daha neler...

X'te bu kestirmeden yalanlamayı boşa düşüren, "Turkey" yazılı güncel ürünler paylaşılıyor. Yok hükmünde mi hepsi, sahteler mi?

"Türkiye" yazma zorunluluğunun başladığından haberdar olmayan ihracatçılar, "Turkey" yazmaya devam edilebileceğine dair Gazete Pencere'nin yayınladığı şu bakanlık duyurusu ne olacak?

Üstelik aceleyle yalanlayanlar, içlik videosuna üstünkörü bakmış. Ürün kenarında 2023 tarihi geçiyor, sosyal medya hemen yakaladı.

Hatta bazıları firmayı buldu; sitesindeki güncel ürün paketlerinde "Turkey" yazdığını, görselleriyle paylaştılar.

Dezenformasyonla mücadeleye dezenformasyon bulaştırılması, yalanlamanın yanıltıcı çıkması üzerinde durulabilir.

Onu da bırakın; video doğruyu yansıtmıyorsa İsrail'e, Türkiye'den kalkan gemiler ne taşıyor peki?

Sanki İslam Isbirliği Teşkilatı Ticaret Komitesi toplantısından İsrail'e ekonomik ambargo, ticari yaptırım kararı çıkmış da delindiğini iddia edenler var, onu yalanlıyorlar.

Sevkiyat devam ediyor. Etmiyormuş gibi göstermek için kelime oyunlarıyla yalanlamak, ayıptan fazlası artık.

İçlik videosu velev ki eski, yeni sevkiyatların yapılmadığını mı kanıtlar?

basliksiz-1.jpg

GAZZE MÜCAHİTLERİ DE ŞAŞKIN

İsrail'e karşıtlığın ve Gazze'yi savunmanın bir sınırı olduğu anlaşılıyor.

Nereye kadar İsrail'e tepki gösterilirse bu Erdoğan düşmanlığı ve Türkiye'ye saldırı olmayacak? Söylensin de İsrail'e niyetlenip bilmeden Türkiye'ye saldırmasın kimse.

Kendi kahvecimizi taciz, hamburgercimizi boykot ederek İsrail'i çok fena cezalandırıyoruz, o yeter, diye düşünülüyor olabilir.

Ayrıca belediye seçimlerinde de derslerini inşallah bir güzel verdik mi, daha ne olsun, sittin sene bellerini doğrultamazlar alimallah.

Kaldı ki iktidar fedâileri, İsrail'le ticaretin kesilmesini istemiyor mu sanıyorsunuz? En çok onlar istiyor. Ama Haçlı emperyalist yapıdaki Batı'dan istiyorlar, ümmetin kalbi Ankara'dan değil.

Türkiye'nin de ticareti kesmesini isteyenlerse hainlikle suçlanıyor. Ekonomimize ve iktidara zarar verecek bir şey istedikleri için.

İşte fedâi takımındaki bu Gazze mücahitliğinin takkesi düşerse Allah korusun Kudüs, Mekke, İstanbul da düşer mi? Bari bu bilgiyi ciddiye alabilir miyiz?

YORUMLAR (65)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
65 Yorum