Ocaktan: Dindarlar sınavı kaybetti | Bi'Karar Ver

Yıldıray Oğur ve Mehmet Ocaktan gündemin nabzını Bi'Karar Ver'de tutuyor. Programa bu defa gazeteci - yazar Yalçın Doğan konuk oldu.

Yıldıray Oğur ve Mehmet Ocaktan, Bi'Karar Ver'de yazılı, görsel ve dijital medyada öne çıkan haberleri yorumladı.

"MENFAAT İÇİN AK PARTİ'NİN ETRAFINA TOPLANMAYA BAŞLADILAR"

İnsanların AK Parti etrafında menfaat gereği bir araya geldiğini belirten Mehmet Ocaktan şunları kaydetti:

"Artık AK Parti'ye gelenler, medyadan diğer alanlara kadar herkes, 'bu partiye geldiğimizde ne kazanacağız. Kariyer anlamında nereye geleceğiz' diye düşündüler. Böyle bir süreci başlatırsanız insanlar doğal olarak bu partiden Türkiye'ye hizmet etmekten ne tür kazançlar elde edeceklerini düşünerek AK Parti'nin etrafına toplanmaya başladılar."

"DİNDARLAR SINAVI KAYBETTİLER"

AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks bir araçta uyuşturucu madde kullanırken yayınlanan görüntüleri değerlendiren Ocaktan şu ifadelere yerdi:

"Kürşat Ayvatoğlu'nun bir açıklaması var. Aslında daha hiç tahmin edemeyeceğiniz insanlarda bu tür (uyuşturucu) işlerin içinde. Bunu kullanıyorlar anlamında bir açıklaması var. Parti yapısının artık böyle bir şeye evrilmiş olması, partinin giderek kaybetmesinin en önemli göstergesidir. Artık ahlaki bir ilke kalmadı. Dindarlar bu süreçte sınavı kaybettiler. Aslında dindarların sınavı kaybetmesinin en önemli göstergelerinden biri budur. Eğer bu kapıları açarsanız, hiç bir ahlaki ilke, hukuki değerin bir anlam ifade etmediği ortamı atmosferi oluşturursanız sonuçları sonuçları farklı olmayacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN