Yunan televizyonundan duygulandıran yayın: Deprem görüntülerini türküyle verdiler

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen iki şiddetli depreme karşı dünyadan destek yağmaya devam ediyor. Depremde bilanço ağırlaşırken, Japonya’dan Belarus’a kadar birçok ülkeden kurtarma ekipleri Türkiye’ye geliyor. Son olarak, bir Yunan televizyonu, deprem görüntülerini ‘Ben Seni Sevdiğimi de Dünyalara Bildirdim’ şarkılarıyla yayınladı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen 7.7 ve 7.6’lık güçlü depremlerin yaraları sarılmaya çalışırken, komşu Yunanistan’da bulunan bir televizyon kanalında duygulandıran bir yayın yapıldı.

YARDIM ÇAĞRISI YAPAN İLK ÜLKELERDEN

Şu ana kadar 7 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği açıklanan depremlerin hemen ardından yardım çağrısı yapan Yunanistanlı üst düzey yetkililerin ardından bir jest de Yunan devlet televizyonu ERT’den geldi.

Kanal, sabah yayınında deprem bölgesinden enkaz görüntülerini Şevval Sam’ın seslendirdiği ünlü Karadeniz türküsü ‘Ben Seni Sevdiğimi de Dünyalara Bildirdim’ eşliğinde yayınladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir