Akaryakıt fiyatları değişti! Dalgalanma sonrası güncel benzin, motorin fiyatları!

Akaryakıt fiyatları değişti! Dalgalanma sonrası güncel benzin, motorin fiyatları!

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatlarındaki oynaklık sürüyor. Gece yarısı yapılan büyük zamdan sonra bu kez motorin ve benzin fiyatlarına büyük bir indirim geldi. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatlarındaki oynaklık sürüyor. Gece yarısı yapılan büyük zamdan sonra bu kez motorin ve benzin fiyatlarına büyük bir indirim geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde, 12 Mayıs Cuma günü benzin, motorin ve LPG litre fiyatları güncellendi. Motorin fiyatları, 14 ay aradan sonra düşüş gösterdi.

GÜNCEL POMPA FİYATLARI NEDİR?

AKARYAKITÜ

Gece yarısı akaryakıt sektöründe büyük bir zam yapıldı. Benzine 42 kuruş, motorine ise 66 kuruş zam geldi ve bu zamlı fiyatlar pompaya yansıtıldı. Bu fiyat artışının sebebi akaryakıt fiyatlarındaki oynaklıklar ve doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanmasıdır.

12 Mayıs Cuma günü İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzinin fiyatı 19.76 Türk Lirası, motorinin litre fiyatı ise 18.57 Türk Lirası. İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı ise 19.81 Türk Lirası, motorin litre fiyatı ise 18.63 Türk Lirası. LPG litre fiyatı ise İstanbul Anadolu Yakası'nda 10.25 Türk Lirası, İstanbul Avrupa Yakası'nda ise 10.52 Türk Lirası.

Ankara'da ise benzin litre fiyatı 20.16 Türk Lirası, motorin litre fiyatı 18.99 Türk Lirası ve LPG litre fiyatı ise 10.45 Türk Lirası. İzmir'de benzin litre fiyatı 20.14 Türk Lirası, motorin litre fiyatı 19.08 Türk Lirası ve LPG litre fiyatı ise 11.04 Türk Lirası.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN