Akaryakıt fiyatlarında ibre terse döndü! İki iptal sonrası dev zam: Litre fiyatında tarife değişti!

Akaryakıt fiyatlarında ibre terse döndü! İki iptal sonrası dev zam: Litre fiyatında tarife değişti!

Son dakika haberine göre, benzin fiyatlarıyla ilgili zamlar seçim sonrasına ertelenmişti. Ancak, yeni bir gelişmeyle birlikte bu gece akaryakıt fiyatlarında değişiklik yaşanacak. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Güncel akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaktadır. Brent petrol fiyatı ve dolar/TL kuru yükseliş gösterdiğinden, akaryakıt fiyatlarına zam yapılması beklenmektedir. Seçim öncesi iptal edilen zamların ardından bu gece yeni bir zam beklenmektedir. Ancak, kesin zam oranları belirlenmemiştir.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

3

29 Mayıs Pazartesi günü için İstanbul'da benzin litre fiyatı 20.58 TL, motorin fiyatı 19.34 TL olarak güncellenmiştir. Ankara'da benzin litre fiyatı 20.94 TL, motorin fiyatı 19.74 TL olarak belirlenmiştir. İzmir'de ise benzin litre fiyatı 20.93 TL, motorin fiyatı 19.77 TL olarak kaydedilmiştir. LPG (otogaz) fiyatları ise İstanbul'da 10.50 TL, Ankara'da 10.65 TL, İzmir'de 10.54 TL'dir.

Petrol fiyatları, ABD'de alınan borç tavanıyla ilgili anlaşmanın ardından yükseliş göstermiştir. Ham petrol fiyatı 73 doların üzerinde seyrederken, brent petrol fiyatı ise 77.5 dolar civarında bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde Suudi Arabistan ve Rusya'nın OPEC+ toplantısında üretim politikalarını görüşecek olması, arz ve talep dengesini etkileyebilecek önemli bir faktördür.

Akaryakıt fiyatlarının güncellenmesi, petrol fiyatları ve döviz kuru gibi faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Bu nedenle, araç sahiplerinin akaryakıt fiyatlarını yakından takip etmeleri ve planlamalarını buna göre yapmaları önemlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN