Akbank'a giden ceplerini doldurup çıkacak! 36 ay vadeyle 40 bin TL kredi: Üstelik gelir belgesi de istemiyor

Akbank'a giden ceplerini doldurup çıkacak! 36 ay vadeyle 40 bin TL kredi: Üstelik gelir belgesi de istemiyor

Akbank'ın resmi web sitesinden yapılan yeni duyuruda gelir belgesi kredi kampanyasının detayları paylaşıldı. Acil nakit ihtiyacı olanlara kredi imkanı sunan banka, 40 bin liraya kadar nakit sağlıyor. Peki, Akbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir? Akbank ihtiyaç kredisi kimler başvurabilir? İşte, Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları...

Akbank, nakit ihtiyacı olanlara finansal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bankanın sunduğu kredi kullanım şartlarına uygun olan herkes, gelir belgesi sunma zorunluluğu olmadan kredi kullanabilecek.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bankanın kredi kampanyası için aradığı tek şart banka müşterisi olmak. Banka müşterisi olan herkes, Akbank Direkt uygulamasından 40 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilecek.

c-h-12-ic.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Bankada hesabı olanlar, Akbank şubelerine gitmeden; cep telefonlarından SMS göndererek ya da Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN