Altın ve döviz biriktirenlere son dakika uyarısı! Mecbur kalmadıkça yapmayın: Ünlü ekonomist uyardı

Altın ve döviz biriktirenlere son dakika uyarısı! Mecbur kalmadıkça yapmayın: Ünlü ekonomist uyardı

Dolar, altın ve euro yükselişine devam ederken, yatırımcılar için Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan uyarılar da peş peşe geldi. Elinizde altın ve doları olan sakın bunu yapmasın! İşte tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın, dolar ve euro biriktirenleri korkutan o açıklama

Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu Altın, dolar ve euro'su olan herkesi "Her şey değişebilir, mecbur kalmadıkça sakın bunu yapmayın' diye uyardı. Şatıroğlu, altın, dolar ve euro için flaş bir uyarı da bulundu. Elinde döviz ve altın olanlar aman dikkat!

altin.jpg

ALTIN VE DOLAR İÇİN UYARI!

Değerlendirmeleriyle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu'dan 14 Mayıs seçimlerine dair çarpıcı açıklamalar geldi. Şatıroğlu, Temmuz'da enflasyonun hızlı düşeceğini söyledi.

dolarlar-yaniyor.jpg

MECBUR OLDUKÇA SAKIN BOZDURMAYIN

Şatıroğu, altın ve dolar alanlar ve birikim yapanlara alış-satış makas farkında dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Şatıroğlu, yatırımcılara mecbur kalınmadıkça altın ve döviz bozdurulmaması uyarısı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN