Araç sahiplerine müjde verildi! Bayram indirimi pompalara yansıyor! 1 lira 21 kuruş ve 91 kuruş indirim yapılacak

Araç sahiplerine müjde verildi! Bayram indirimi pompalara yansıyor! 1 lira 21 kuruş ve 91 kuruş indirim yapılacak

Ramazan Bayramı’da müjdesiyle birlikte geldi. 20 Nisan Perşembe günü milyonlarca araç sahibi için akaryakıta indirim açıklaması geldi. Bayram öncesinde yolculuk yapacak kişileri sevindiren indirim ile birlikte benzin, motorin ve LPG ile araç sahiplerinin yüzü gülüyor. İşte akaryakıt indirim detayları…

Ramazan Bayramı arefesinde tüm sürücüleri sevindiren önemli bir açıklama yapıldı. Bayramda yolculuk yapacak kişileri için önemli bir yere sahip olan akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı duyuruldu. Sürücüler bayramda fiyatları ne kadar olacağını araştırmaya başladı. İşte akaryakıt indirim detayları…


BAYRAMDA İNDİRİMLİ OLACAK

Benzin, motorin ve LPG ile araç sahiplerine sevindiren önemli bir açıklama yapıldı. Akaryakıtta 1 TL 21 kuruş ve 91 kuruş indirim yapılacağı duyuruldu. Araç sahipleri tarafından önemli bir yere sahip olan akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamların ardından bayram indirimi yüzleri güldürdü. Benzinli ve dizel araç sahiplerinin sevindirecek açıklamalar kapsamında indirim oranları da belli oldu. Brent Petrol fiyatlarında görülen hareketlilik ve döviz kurlarındaki farklılık akaryakıt fiyatlarına da indirim olarak yansıdı.

akaryakit-indirim-001.jpg
Brent Petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ederken benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile gündeme geldi. 21 Nisan 2023 tarihinde benzin grubuna 1 TL 21 kuruş, motorin fiyatına ise 91 kuruş indirim yapılacak.


AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?


Fiyatları hakkında araştırmalar devam ederken İstanbul'da motorinin litre fiyatı 21,09 TL'den satılırken benzinli litresi ise ortalama 22.46 TL olarak satılmaktadır. Son 4 gün içerisinde petrol fiyatlarında 3. kez düşüş görüldü.

akaryakit-istasyonu-001.jpg

19 Nisan 2023 tarihinde Brent Petrol fiyatı %2 düşüş yaşarken 20 Nisan 2023 tarihinde ise %1’lik daha düşüş yaşadı. Fiyatlar 83 doların altına düşerken FED’in Bej Kitap raporunda ABD ekonomisinin son haftalarda duraksadığı belirtildi. Yaşanan gelişme ile enerji talebine yönelik görünümün kötüleştiği görülürken dolardaki yükseliş de emtiaları olumsuz etkilemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN