Avrupa’ya açılmak isteyene kaçırılmayacak fırsat! Belçika’dan Türkiye’ye Türkçe iş ilanı: Mutlaka göz atın

Avrupa’ya açılmak isteyene kaçırılmayacak fırsat! Belçika’dan Türkiye’ye Türkçe iş ilanı: Mutlaka göz atın

Avrupa’ya açılmak isteyene kaçırılmayacak fırsat geldi. Belçika, Türkiye’nin B2B platformu TurkishExporter’da yeni bir iş ilanı yayınlayarak, Türklere ihracatın kapısını açtı…

Her gün onlarca hatta yüzlerce ilanın yayınlandığı TurkishExporter aracılığı ile bu zamana dek pek çok ihracatçı, kapılarını dünyaya açarak ticarette yükseldi. Söz konusu ilanlara şimdi bir yenisi daha eklendi.

TÜRK ÜRETİCİLERE YENİ FIRSAT

Bu kapsamda yeni bir ilan yayınlayan Belçika, hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren ithalatçı bir firma ilanında Türkiye’den bebek kıyafetleri satın alacağını duyurdu.

belcika-turkce-is-ilani.png

Türkçe ilan yayınlayan Belçikalı ithalatçıyla kolay bir şekilde iletişime geçebilecek olan TurkishExporter kurumsal üyeleri, direk ilan üzerinden teklif verebilir. İlk defa platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması Forie’yi, App Store ya da Google Play’den indirerek ücretsiz üyelik oluşturabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN