Bakan Nebati milyonlara müjdeyi verdi! Sıfır faizli kredi paketi geliyor: İşte yararlanacak kişiler

Bakan Nebati milyonlara müjdeyi verdi! Sıfır faizli kredi paketi geliyor: İşte yararlanacak kişiler

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte vatandaşların alım gücü düştü. Yaşanan geçim sıkıntısı etkisini iyice göstermeye başlarken hükümet tarafından yeni destek paketleri açıklanmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den müjdeli haber geldi. Sıfır faiz ile kredi paketi geliyor. Gelen duyuru sonrası vatandaşlar faizsiz kredi imkanlarını araştırmaya başladı. Peki faizsiz kredi paketinden kimler yararlanabiliyor? İşte detaylar...

Dünyada etkisini gösteren enflasyon canavarı Türkiye'de de etkisini sert bir şekilde göstermeye başladı. Enflasyon ile birlikte temel gıda fiyatlarına peş peşe zam gelirken vatandaşların alım gücü giderek düştü. Bu süreçte geçinme sorunu yaşayan ailelere destek paketleri sunan hükümetten yeni bir hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından duyurulan müjdeye göre, sıfır faiz ile kredi desteği sağlanacak. Peki bu kredi desteğinden kimler yararlanabiliyor? İşte kredi destek ödemelerinden yararlanacak kişiler...

BAKAN NEBATİ MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası 11 ilde büyük yıkım oluştu. Birçok dükkan depremlerden dolayı kullanılmaz hale gelirken dükkan sahipleri ne yapacağını şaşırmış durumda. Bu süreçte vatandaşların yaralarını kapatmak isteyen hükümetten yeni bir adım geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada, depremlerden etkilenen illerdeki 143 kadın kooperatifine, 1 yıl geri ödemesiz dönem olmak üzere, 0 faizle 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulacağını duyurdu.

ujujuju.jpg

SIFIR FAİZLİ KREDİ PAKETİ VERİLECEK!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, depremlerden etkilenen illerde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine, sıfır faizle işletme harcamalarında kullanılmak üzere üst limiti 50 bin lira olan kredi imkanı sunulacağını belirtti.

Bakan Nebati sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman dayanışma içinde fedakarca çalışan ve üreten, kalkınma yolunda inançla ilerlerken ortak değerleri yarınlara taşıyan kadınların her daim yanında olduklarına işaret eden Nebati, yaşanan deprem felaketinden etkilenen kadın girişimcilerin yaralarını sarabilmek için adımları ivedilikle attıklarını ve yenilerini atmaya da kararlılıkla devam edeceğiz"

yuuuyyu.jpg

KİMLER BU PAKETLERDEN YARARLANABİLECEK?

Şimdiye kadar birçok ilde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine destek sağlandığını belirten Bakan Nebati, "Depremlerden etkilenen illerimizde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine, sıfır faizle işletme harcamalarında kullanılmak üzere üst limiti 50 bin lira olan kredi imkanı sunulacak. Bölgede faaliyet gösteren toplam 143 kadın kooperatifinin istifade edebileceği bu krediler, 1 yıl geri ödemesiz dönem olmak üzere, toplam 36 ay vadeyle kullandırılacak." ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında destek paketlerinin devam edeceğini belirten Bakan Nebati, "KGF Teminatlı Kadın Girişimci Destek Kredisi paketi kapsamında, kadın girişimcilerimiz bir yılı geri ödemesiz, toplam 36 ay vadeli işletme kredisinden ve toplam 60 ay vadeli yatırım kredisinden de yararlanabilecek." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN