Banka değil dost! Böyle kredi kampanyası görülmedi: Bu banka 47.500 TL kredi verip 3 ay boyunca unutuyor

Banka değil dost! Böyle kredi kampanyası görülmedi: Bu banka 47.500 TL kredi verip 3 ay boyunca unutuyor

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz ile birlikte vatandaşlar geçinme sorunu yaşamaya başladı. Geçinemeyen vatandaşlar kredi başvurularına akın ederken bankalarda peş peşe yeni kampanya duyuru geliyor. O banka tarafından yapılan son duyuru ise herkese umut oldu. Banka değil dost, böyle kredi kampanyası görülmedi. 47 bin 500 TL kredi veriyorlar ödemeleri 3 ay sonra alıyorlar. Bu kampanya kaçmaz! İşte detaylar haberimizde...

Türkiye hem enflasyonla hem de ekonomik krizlerle boğuşmaya devam ediyor. Vatandaşlar geçinmek için kredi başvurularında bulunurken bu kapsamda bankalar harekete geçti. Tüketiciler 'En iyi krediyi hangi banka veriyor? Hangi banka ne kadar faiz alıyor?' sorularını araştırırken Akbank'tan güzel haber geldi. Akbank, ihtiyaç kredisinde yeni cazip kampanyasını duyurdu. Böyle kredi kampanyası görülmedi. 47 bin 500 TL kredi verip 3 ay sonra ödemeleri alıyorlar. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun. İşte Akbank kredi kampanyası ve detayları...

BANKA DEĞİL DOST! BÖYLE KREDİ KAMPANYASI GÖRÜLMEDİ

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler dikkat! Akbank yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, 47 bin 500 Türk Lirası'na kadar olan kredi talepleri için 3 ay erteleme imkanı sunulmakta. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için gereken adımlar ise Akbank müşterisi olmak ve kredi başvurusunu Akbank Direkt uygulaması, SMS veya müşteri hizmetleri aracılığıyla yapmak.

gfgfgf-2023-10-18t161456-308.jpg

47 BİN TL VERİP 3 AY SONRA ÖDEME ALINACAK

Bu kampanya kapsamında sunulan krediler, 36 ay vadeli olarak verilmektedir. 3 ay erteleme seçeneğinden yararlanmak isteyenler, kredinin ilk 3 taksitini kredinin sonuna erteleyebilirler. Kredi başvurusu yapmadan önce, ne kadar krediye ihtiyacınız olduğunu ve geri ödeme süresini düşünmek önemlidir. Ayrıca, finansal durumunuzu değerlendirmek ve kredi ödemelerinizi ne kadar sürede tamamlayabileceğinizi planlamak da önemlidir. Bu, daha etkili bir geri ödeme planı oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

yeni-hjj.jpg

BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Akbank müşteri hizmetleri numarası olan "444 25 25"i arayın. Müşteri temsilcisine ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istediğinizi belirtin. Müşteri temsilcisinin size vereceği yönergeleri takip ederek başvurunuzu tamamlayın. Kredi başvurusu yapmadan önce, ne kadar krediye ihtiyacınız olduğunu, geri ödeme süresini ve kredi taksitlerini düşünmek önemlidir. Bu bilgileri belirlemek, daha iyi bir kredi planı yapmanıza yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN