Çalışan çalışmayan tüm kadınlara 4 Bin TL yardım mı verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı

Çalışan çalışmayan tüm kadınlara 4 Bin TL yardım mı verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı

Çalışan ya da çalışmayan kadılara 4 bin TL destek! Gündemde yerini alan iddiaya cevap geldi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuruldu. İşte destek hakkında tüm gerçekler...

Ekonomik anlamda zorlanan vatandaşlara destek ödemeleri duyurulmaya devam edilyor. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin gündeminde yer alan destek ödemelerine bir iddia bomba gibi düştü. Çalışan ya da çalışmayan kadınlara aylık 4 bin TL verileceği söyleniyordu.

Söz konusu iddialara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yanıt geldi. Sosyal medya ve Google'da gündem olan 4.000 TL'lik destek ödemesi iddiaları hakkında açıklama yaptı.

emekliye-bayram-ikramiyesi-verilecek-mi-emekli-ikramiyesi-2015.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Kadınlara yönelik destek ödemeleri kapsamında, 4 bin TL'lik bir destek paketinin bulunmadığı paylaşıldı. Google ve sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklamasında yardım programı hakkındaki yanıltıcı iddiaların tıklanma amacıyla yapıldığı söylendi. Bu tip haberleri dikkate alınmaması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN