Damacanadan su içmek de artık lüks! Yüzde yüzlük zammı duyan 'musluktan içerim' diyor

Damacanadan su içmek de artık lüks! Yüzde yüzlük zammı duyan 'musluktan içerim' diyor

2024 yılı ile birlikte peş peşe gelen zamlar vatandaşı da canından bezdirdi. Musluktan su içmek istemeyenler bile bu fiyatları gördükten sonra bir daha almam diyecek. Damacana su fiyatlarına kallavi zam!

Musluk suyu kullanmak istemeyen birçok kişi farklı markaların damacana suyunu kullanmaktadır. Çok farklı marka ve kalitedeki sular piyasada yer alırken farklı fiyat seçenekleriyle müşteriyle buluşturuluyor. 2024 yılı asgari ücret rakamlarının belirlenmesi ile birlikte sektörde pek çok farklı ürüne de zamlar gecikmedi. Musluk yerine damacana suyu tercih edenler zamları gördükten sonra kararından vazgeçecek. Damacana su fiyatlarına kallavi zam geliyor.

SUYU DA MI ZENGİNLER ALSIN?

Damacana su fiyatlarına %100'e yakın zam geleceğe duyurulurken vatandaş da “musluktan içerim daha iyi” demeye başladı. Vatandaşı mağdur eden fiyatları tepkiler çığ gibi büyürken temel ihtiyaçlar bile büyük bir külfet haline dönüşmeye başladı.

damacana-su.jpg

2023 yılı Ocak ayında 19 litrelik damacana su fiyatı 45 TL olurken %100'e yakın zamlarla birlikte bu rakam 90 TL'ye kadar yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN