Depoları fullemek için o tarihi bekleyin! Akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha geliyor!

Depoları fullemek için o tarihi bekleyin! Akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha geliyor!

Akaryakıt fiyatları sürücüleri yüzünü güldürüyor. 10 gün içerisinde üçüncü indirim haberi herkesi sevinçten havalara uçuruyor. İndirimi duyan soluğu akaryakıt istasyonunda aldı. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarına 91 kuruşluk indirim yapılırken daha sonra 47 kuruşluk indirim daha yapıldığı duyuruldu. Yapılan indirimlerin ardından sürücüleri sevindiren bir haber daha geldi. Salı gecesi yarısından itibaren motorin fiyatlarına indirim yapılacağı söylendi. İşte güncel akaryakıt fiyatları…


BİR İNDİRİM DAHA YAPILACAK

Son günlerde motorin fiyatlarına yapılan indirimler araç sahiplerine sevinçten havalara uçuruyor. 21 Nisan 2023 tarihinde 91 kuruşluk indirim yapılırken 24 Nisan 2023 tarihinde motorin fiyatlarına 47 kuruş daha indirim yapıldı. Yeni bir haber gelirken salı gününden itibaren motorin fiyatlarına 58 kuruş daha indirim yapılacak aktarıldı. Seyahat masraflarını düşürmek isteyen sürücülerin yüzünü güldüren yeni indirimler ile birlikte akaryakıt istasyonları da arabalarla dolup taşıyor.

akaryakit-indirim.jpg

GÜNCEL FİYATLAR

Araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatları hakkında araştırmalarına devam ediyor. Salı günü gece yarısı yapılacak 58 kuruşluk indirim haberi ile birlikte güncel fiyatlarda araştırılmaya başladı. Ankara- İstanbul ve İzmir güncel akaryakıt fiyatları şu şekildedir:
İstanbul'da 19.11 lira
Ankara'da 19.53 lira
İzmir'de 19.62 lira

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN