Doğalgaz faturalarına büyük indirim geliyor! O tarihten sonra farkı göreceksiniz!

Doğalgaz faturalarına büyük indirim geliyor! O tarihten sonra farkı göreceksiniz!

Doğalgazda beklenen indirim sonunda geliyor! Karadeniz projesi için heyecan dorukta! İşte detaylar...

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihinden sonra doğalgaz faturalarında benzersiz bir indirim sizi bekliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen bu büyük müjde, milyonlarca vatandaşımıza sevinç ve umut kaynağı oldu. Sayılı günler kala, tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir fırsat sizi bekliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu doğalgaz projesi hız kesmeden devam ediyor ve milyonlarca insanın hayatını kolaylaştıracak. Projenin duyurulması bile insanlara büyük bir sevinç ve umut kaynağı oldu. 20 Nisan 2023'te hayata geçirilecek olan doğalgaz indirimi ile ilgili tüm merak edilen soruların yanıtları, sizler için hazırladığımız haberimizin devamında yer alıyor. Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için hazırlıklarınızı şimdiden yapabilirsiniz!

doğalgaza indirim

Bir süredir beklenen müjde sonunda geldi ve doğalgazda büyük bir indirim müjdesi kesinleşti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte, geçtiğimiz dönemlerde Karadeniz'de keşfedilen ve toplamda 710 milyar metreküp doğalgaz rezervi olan bu bölgeden üretim çalışmaları başlatıldı. Bu proje, Türkiye'nin enerji bağımsızlığı için büyük bir adım ve milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika açıklaması ile doğalgaz indirimi hakkında daha fazla bilgi edinmek mümkün oldu. Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için takipte kalın!

TPAO'nun büyük bir hamle ile gerçekleştirdiği Karadeniz projesi için heyecan dorukta! Proje kapsamında Sakarya Gaz Sahası Tesisi'nde doğalgazın işleneceği ve içerisindeki su ve yabancı maddelerin ayrıştırılacağı belirtildi. Böylece, gaz standartlara uygun hale getirilecek ve BOTAŞ'a ait ana ölçüm istasyonuna basınçlandırılarak ulaştırılacak. 20 Nisan 2023 tarihinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni" ile proje tamamlanacak. Bu dev proje için sayılı günler kaldı ve Türkiye enerji sektöründe yeni bir dönem başlıyor!

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN