Gayrimenkul uzmanı bombayı patlattı! İstanbul'un o bölgesinden ev alan köşeyi dönecek: Her karışı altın değerinde

Gayrimenkul uzmanı bombayı patlattı! İstanbul'un o bölgesinden ev alan köşeyi dönecek: Her karışı altın değerinde

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da ev alınabilecek en iyi bölgeyi açıkladı. Oradan ev alanların köşeyi döneceğini söyleyen Gültekin, bakın hangi bölgeyi işaret etti...

Her karışı altın değerinde olan İstanbul'un henüz keşfedilmemiş bölgelerinin değeri daha da fazla. Konuyla ilgili açıklama ise gayrimenkul şirketi olan Murat Gültekin'den geldi.

Yatırım yapanların uzun vadeli düşünmesi gerektiğinin altını çizen Gültekin, günümüzde büyük şehirlerdeki nüfus artışından dolayı konut stoğunun azalmasına paralel olarak fiyatların arttığını belirtti. "Sürdürülebilir gelir elde etmek isteyen yatırımcılar ya da ev sahibi olmak isteyenler, arsa ve arazilere yöneliyor." diyen Gültekin, özellikle kentin kuzeyinin bu bölgelerin başında geldiğini söyledi.

istanbul-ev-kiralari-1.jpg

ADI DUYULMAMIŞ BÖLGELERİ DEĞERLENDİRİN

Yatırım yapacaklara tavsiyelerde bulunan Gültekin, konut yatırımında özellikle adı çok duyulmamış ancak ilerleyen süreçte proje yapılma ihtimali yüksek olan bölgelerin tercih edilmesinin mantıklı olacağını vurguladı.

Gültekin, "Örneğin, İstanbul'un kuzeyine yatırım yapanların yüzde 300 ila 500 arasında kâr etme potansiyeli var. Elbette yatırım yaparken imarlı arsa mı, yoksa tarla mı alınacağına da karar verilmeli. Örneğin tarla vasıflı araziler, uygun fiyatlarla satın alınabiliyor ve yatırımcılara büyük getiri sağlayabiliyor.

Ancak, her yatırımcının bu gibi detayları bilmesi mümkün olmuyor. Doğru bilgiye ulaşmak için güvenilir ve ehil kaynaklara başvurmak gerekiyor. Bölgenin imar durumu, gelecekte yapılması planlanan projeler, zemin etütü gibi birçok farklı etken doğru hesaplanmalı. Biz de uzman ekibimizle bu fizibiliteleri müşterilerimiz için detaylıca yapıyoruz. Günümüzün ekonomik koşullarını ve vatandaşın bütçesini gözeterek, her aşamada kazanabilecekleri arazi yatırımı fırsatları sunuyoruz. Hedefimiz her bütçeye ve kitleye uygun yatırımcı dostu arazi fırsatları ortaya koymak" dedi.

istanbul-ev-kiralari-2.jpg

PLANLANAN PROJELER DEĞERİNİ ARTIRACAK

İstanbul'un kuzeyi için planlanan hızlı tren ve kentsel dönüşüm projelerinin bölgeyi değerlendireceğini, tarla vasfı olan arazilerin şuan uyguna alınabildiğini söyleyen Gültekin, “Tarla alırken ileride imar izni çıkacak mı, planlanan hangi projelerin yakınında bulunuyor, şehir merkezine ne zaman dahil olur, çevre illerin katkısı nasıl olur gibi akıllara birçok soru düşüyor.

Doğruluğundan emin olmadığımız hiçbir bölge ya da fırsatı müşterilerimize sunmuyoruz. Olası riskleri daima göz önünde bulundurarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Türkiye'nin doğudan batıya her lokasyonunda sayısız yatırım fırsatları var. Bunları görebilen yatırımcılar geleceklerini şimdiden tasarlamaya başlıyor. Genç yatırımcılar bugün uygun bütçeyle alacakları bir araziyi yıllar sonra emekliliklerinde rahat etmek için bile kullanabilir" sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN