Kolay paranın adresi belli oldu! Herkes yönünü buraya çevirdi! Cüzdanlar sonunda parayla dolacak

Kolay paranın adresi belli oldu! Herkes yönünü buraya çevirdi! Cüzdanlar sonunda parayla dolacak

Artan fiyatlar ve enflasyon ile birlikte paraya sıkışan vatandaşlar da alternatif yolları araştırmaya başladı. Nakit sorununa kökten çözüm geldi. Herkesin cebi para yüzü görecek. İşte tüm detaylar…

Düşük faiz oranı ve uzun vade imkanı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Akbank yeni kredi detaylarını paylaştı. Kredi kampanyası ile birçok farklı avantaj sunan Akbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile 50.000 TL'lik finansman desteğini duyurdu. 36 ay vade seçeneği ile sunulan kredi detayları için başvuruların “Akbank Direkt” uygulaması üzerinden yapılacağı aktarıldı. İşte tüm detaylar…


KREDİ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Artan fiyatlar vatandaşları zor durumda bırakırken nakit ihtiyacı da her gün geçen gün artmaya devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan kampanyalar dikkat ve takip edilirken vatandaşı sevindiren açıklama Akbank'tan geldi. İhtiyaç kredisi başvuruları için izlenecek adımlar şu şekildedir:

paralarr.jpg
İhtiyaç kredisine başvuruda bulunacak vatandaşlar kredi puanına dikkat etmeli. Başvuruların olumlu sonuçlanması için kredi puanını yeterli düzeyde olması gerekmektedir.
Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının SMS bölümünden Kredi yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra T.C kimlik numarasını yazarak 4425'e kısa mesaj göndermesi gerekiyor.


Bunun yanı sıra başvurular için “Akbank Direkt” uygulamasından da yararlanabilirsiniz. Daha önce Kredi kullanan ya da kullanmaya devam eden kişilerin düzenli ve sorunsuz bir şekilde ödeme yapması durumunda 50.000 TL'ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi verilebileceği belirtildi. Bu kapsamda nakit ihtiyacınızı anında ve hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla daha önceden Kredi alan kişilerin talep ettikleri kredi için gelir belgesi olmadan 36 ay vade imkanı ile kredi seçenekleri sunuluyor.

akbank.jpg


Akbank tarafından sunulan kredi imkanı için detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar resmi internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulama aracılığıyla başvuru detaylarını öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN