Mutfak tüpünde rekor indirim! Henüz yeniletmeyenler acele etsin: Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi...

Mutfak tüpünde rekor indirim! Henüz yeniletmeyenler acele etsin: Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi...

Tüp fiyatlarında yaşanan indirim ugulaması tüm hızıyla devam ediyor. Son yıllarda gelen zamlar ile birlikte doğal gaza geçmek isteyen tüp kullanıcıları gelen indirim ile bu kararından vazgeçti. İndirim üstüne indirim alan tüp fiyatlarında güncel fiyat listesi yayınladı. Tüp fiyatlarında yapılan indirim ile birlikte Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz tüp fiyat lisesi şu şekilde...

TÜP FİYATLARINDA REKOR İNDİRİM

Son yıllarda en çok zam alan ürünlerden birisi olan tüp fiyatlarında 2023 yılı ile birlikte indirim üstüne indirim gelmeye devam ediyor. Yükselen enflasyon ile birlikte yaşanan geçim sıkıntısı çeken vatandaşların gündeminde yer alan tüp fiyatlarında güncelleme yapıldı.

Vatandaşın omuzunda yaşanan yükü büyük hafifletmek amacıyla gelen indirim müjdeleri kullanıcılarına derin bir nefes aldı. Her geçen gün yükselen mutfak masrafları ile birlikte düşüş gösteren tüp fiyatları bayilerde yoğunluğa neden oldu.

Geçtiğimiz sene itibariyle neredeyse her ay zamlanan tüp fiyatlarında yeni bir indirim daha gündemi salladı. İndirim ile birlikte güncel tüp fiyat listesi paylaşıldı. İlden ile değişiklik gösteren tüp fiyatlarının akaryakıt fiyatlarında yapılan indirim sonrasında kullanıcılar tüplerini vakit kaybetmeden yeniletmesi öneriliyor.

mutfak-tuplerine-kara-kara-dusunduren-zam-tupler-de-zamdan-nasibini-aldi-iste-guncel-tup-fiyatlari-7692.jpg

TÜP FİYATLARINDA GÜNCEL RAKAMLAR

Akaryakıt fiyatları ile ilişkilendirilen tüp fiyatlarında yapılan indirim kullanıcıların dikkatini çekti. Birkaç ay öncesine kadar zam üstüne zam alan tüp fiyatlarında gelen indirim haberi gündemde yer alıyor. Peki tüp fiyatları indirim sonrasında ne kadar oldu?

tup-gaz.jpg

AYGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Aygaz 12 Kg. Tombul Ev Tüpü 355 TL

Aygaz 12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü 350 TL

Aygaz Maksi Tombul 375 TL

Aygaz Mini 77 TL

İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

İpragaz Piknik Tüpü 2 kg 68 TL

İpragaz Ev Tüpü 12 kg 340 TL

İpragaz Ticari Tüp 24 kg 687 TL

İpragaz Sanayi Tüpü 45 kg 1275 TL

İpragaz Propan Tüpü 45 kg 1361 TL

BİZİMGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Bizimgaz 2 kg Piknik Tüpü 68 TL

Bizimgaz 12 kg Ev Tüpü 340 TL

Bizimgaz 24 kg Ticari Tüp 687 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü 1275 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN