Mutfakta tüpü boşalanlar dikkat! Bu indirime inanamayacaksınız! 31 Mayıs'a kadar boş tüp kalmayacak

Mutfakta tüpü boşalanlar dikkat! Bu indirime inanamayacaksınız! 31 Mayıs'a kadar boş tüp kalmayacak

Artan enflasyon ile birlikte hem gıda fiyatlarına hem de belirli ürünlere peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen tüp fiyatları vatandaşların gündeminde. Gelen son dakika haberi ise ev hanımlarının yüzlerini güldürecek. Mutfakta türü boşalanlar dikkat! Bu indirimi duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. 31 Mayıs'a kadar geçerli! Hemen indirimden yararlanın. İşte 4 Mayıs 2023 güncel tüp fiyatları...

Tüp fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Seni başından bu yana sürekli olarak zamlanan tüp fiyatları aldı başını gitti. Tüketiciler ucuz tüp alabilmek için indirim haberlerini yakından takip ederken gelen son dakika bilgisi herkesi sevince boğdu. Mutfakta tüpü boşalanlar dikkat! Bu indirimi duyunca sevinçten havalara uçacaksınız! 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak. Peki tüp fiyatlarına indirim geldi mi? 4 Mayıs 2023 Perşembe tüp fiyatları ne kadar? İşte detaylar haberimizde...

hjjhjhjh-16.jpg

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte tüp fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Temel ihtiyaçların başında gelen tüp fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Geçen yıl tüp fiyatlarına gizli zam uygulanırken bu sefer indirim haberi ile tüketiciler rahat bir nefes alacak.

TÜP FİYATLARINDA BOMBA İNDİRİM!

Tüp fiyatlarına uygulanan gizli zamlar sonrası beklenen haber geldi. Mutfakta tüpü boşalanlar dikkat! Tüp fiyatlarına bomba indirim geldi. İndirimi duyan tüpünü yeniliyor. Bu fırsat kaçmaz, son tarih 31 Mayıs!

hjhjhj-89.jpg

4 MAYIS 2023 PERŞEMBE GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Aygaz tüp fiyatları;

12 Kg. Tombul Ev Tüpü 355 TL

12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü 350 TL

Aygaz Maksi Tombul 375 TL

Aygaz Mini 77 TL

İpragaz tüp fiyatları;

Piknik Tüpü 2 kg 68 TL

Ev Tüpü 12 kg 340 TL

Ticari Tüp 24 kg 687 TL

Sanayi Tüpü 45 kg 1275 TL

Propan Tüpü 45 kg 1361 TL

hjhjhj-90.jpg

Bizimgaz tüp fiyatları;

2 kg Piknik Tüpü 68 TL

12 kg Ev Tüpü 340 TL

24 kg Ticari Tüp 687 TL

45 kg Sanayi Tüpü 1275 TL

45 kg Sanayi Tüpü (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN