Nakit ihtiyaçlarınıza anında çözüm o bankadan! Düşük faiz oranlı kredi imkanı için hemen başvurun

Nakit ihtiyaçlarınıza anında çözüm o bankadan! Düşük faiz oranlı kredi imkanı için hemen başvurun

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşın nakit ihtiyaçları da arttı. Bu kapsamda bankalar peş peşe kredi kampanyası düzenlerken, Türkiye'nin önde gelen o bankası da yeni bir kredi kampanyasına imza attı. İşte, düşük faiz imkanlı kredinin detayları...

Bankalar arasındaki kredi yarışına TEB de dahil oldu. Banka, yeni düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasıyla acil nakde sıkışan müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Müşterilerine en cazip teklifi yapan banka, 20 bin lirayı bulan ihtiyaç kredisi için yüzde 1,89 oranında faiz uyguluyor. Geri ödeme seçeneklerinde de kolaylık sağlayan bankanın ihtiyaç kredisi detayları şöyle:

Faiz Oranı: %1,89
Toplam Faiz: 3.336,03 TL
Aylık Taksit: 1.944,67 TL
Toplam Ödeme: 23.451,04 TL
Yıllık Maliyet Oranı: %35,31
Fakat Tahsis Ücreti: 115,00 TL

yeni-proje-9.jpg

Bankanın sunduğu bu krediden 2 ay ertelemeli olarak faydalanmak mümkün. Ancak kredi miktarına göre faiz oranı ve vade değişiklik gösterebiliyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR

TEB'in müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenler CEPTETEB üzerinden ya da bizzat TEB şubelerinden başvurularını yapabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN