O market ayçiçek yağını bedavaya veriyor! Böyle kampanya görülmedi... Herkes kuyruğa girdi

O market ayçiçek yağını bedavaya veriyor! Böyle kampanya görülmedi... Herkes kuyruğa girdi

Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen ayçiçek yağı fiyatları uçuk rakamlara ulaşmış durumda. Ucuza yağ almak için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip eden milyonlarca kişiye sevindiren haber geldi. O marketlerden alışveriş yapan herkese 1 litre ayçiçek yağı hediye edilecek. Stoklar bitmeden yetişin. İşte detaylar...

Yıl başından bu yana gıda fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşların alım gücü giderek düştü. Özellikle Rusya ile Ukrayna savaşıyla dünya genelinde yaşanan yağ krizi Türkiye'yi derinden etkiledi. Sıvı yağ fiyatları bir anda 3 kat arttı. Ucuza yağ almak isteyen vatandaşlar ise zincir marketler tarafından yapılan indirimleri takip etmeye başladı. Gelen kampanya haberi ise herkesi sevince boğacak. Yılın en büyük indirim kampanyası. O marketlerden alışveriş yapan herkese 1 litrelik ayçiçek yağı hediye edilecek. Stoklar bitmeden yetişin, kampanyanın bitmesine kısa bir süre kaldı. İşte ayçiçek yağı inidirim haberinin detayları...

AYÇİÇEK YAĞINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

Ayçiçek yağı fiyatları milyonlarca vatandaşın gündeminde. Yıl başından bu yana gelen zamlarla fiyatlar 3 kat artmış ve vatandaşlar evlerine sıvı yağı almakta zorluk çekmeye başlamıştı. Ucuza sıvı yağı almak isteyen tüketiciler zincir marketler tarafından yapılan indirimleri didik didik araştırmaya başladı. O marketlerden gelen indirim haberi ise herkesi sevince boğdu. Bu indirim izdiham yaratır.

300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE HEDİYE VERİLECEK

Bizim marketler müşterilerine özel uyguladığı kampanyayı duyurdu. Yapılan indirim açıklamasında Bizim marketlerden yapılacak olan 300 TL ve üzeri alışverişlerde 1 litrelik Bizim ayçiçek yağı hediye edilecek. Kampanyanın detayları belli olurken stokların sınırlı olduğu duyuruldu. Bitmeden yetişin, bu indirim izdiham oluşturur!

nhnhnh.jpg

BİZİM MARKETLER AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Evimizde hangi yemeği yaparsak yapalım yağsız olması neredeyse imkansız. Yağ temel ihtiyaçların başında gelirken fiyatlarının yükseldikçe yükselmesi vatandaşın sırtına yük olmuştu. Ev hanımları yağdan tasarruf etmeye çalışırken yağ miktarları azaltıldı.

hnhnh.jpg

Sizlerde uygun fiyatlı yağ alışverişi yapmak istiyorsanız Bizim Market internet sitesi üzerinden bugün son olarak yağ ve çay fiyatlarına göz atabilirsiniz.

  • Ülker Bizim Ayçiçek Yağı Teneke 5 L
  • 169,90 TL
  • Obaçay Karadeniz Çayı 1 kg
  • 61,90 TL
  • Ona Ayçiçek Yağı Teneke 5 L
  • 169,90 TL
  • Halk Muffin Kek Mozaik 35 g 40’lı
  • 68,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN