O tarihe kadar aracınızın kontağını çevirmeyin! Akaryakıtta DEV indirim geliyor: Mayıs ayında akaryakıt depoları fullenecek...

O tarihe kadar aracınızın kontağını çevirmeyin! Akaryakıtta DEV indirim geliyor: Mayıs ayında akaryakıt depoları fullenecek...

Akaryakıt fiyatlarında yeni bir indirim daha kapıya dayandı. Mayıs ayına girilmesiyle birlikte daha ilk günden indirim müjdesi verildi. Nisan ayında geçen dalgalı süreç ile birlikte otomobil sürücülerini sevindiren haber geldi. O tarihte gelecek olan indirim ile birlikte araç sahipleri depoları fulleyecek. Peki, akaryakıta ne kadar indirim gelecek? İşte tüm detaylar...

O TARİHTE DEPOLAR FULLENECEK

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar mayıs ayının ilk gününden başladı. Son yıllarda hızla yükselen ve hızla düşen brent petrol varil fiyatı ve dolar kuru ile birlikte akaryakıt fiyatları da etkileniyor. Benzin ve motorin fiyatlarında sık sık yer alan zam ve indirim haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Küreselde yaşanan olaylar ile birlikte aniden artış gösteren brent petrol varil fiyatları ile dolar son günlerde gerileme kaydetti. OPEC+ tarafından alınan petrol üretimi sınırlandırılma kararı ile birlikte 85 dolar kadar yükselen brent petrol varil fiyatı tekrardan düşüşe geçti.

Otomobil sahiplerinin her sabah uyandığında araştırdığı ilk maddelerden birisi olan akaryakıtta yeni bir indirim daha bekleniyor. İndirim kovalayan araç sahiplerinin bu kez fırsat ayağına geldi. O tarihten itibaren motorin fiyatlarında indirim yapılacak.

akaryakit.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA DEV İNDİRİM

Motorin fiyatlarında beklenen indirimin ise 3 Mayıs 2023 tarihinde gelmesi bekleniyor. Nisan ayı ile birlikte zam ve indirim haberleri sık sık duyurulurken mayıs ayının ilk gününden indirim haberi geldi. Motorin fiyatları çarşamba günü gelecek olan indirim ile birlikte 59 kuruş kadar gerileyecek.

İstanbul'da ortalama fiyatı 19,75 TL olan motorin gelen indirim ile birlikte 19,16 TL'ye kadar gerilemesi bekleniyor.

Motorin indiriminin yanı sıra benzin ve otogaz (LPG) fiyatlarında indirim henüz beklenmiyor.

fw4et2kxgaacdzy.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 20,30 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 19,70 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 20,35 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 19,75 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin fiyatı: 20,71 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,10 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin fiyatı: 20,69 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,18 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN