Özgür Demirtaş dolar sessizliği bozdu! Riski göze alın… Dolar 25 lira…

Özgür Demirtaş dolar sessizliği bozdu! Riski göze alın… Dolar 25 lira…

Dolar kurunda flaş gelişme! Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararı sonrası hareketlenen dolar kuru 26 lira 87 kuruşa kadar yükselmiş durumda. Dövizdeki hareketlilik yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken 'Dolar 30 TL olacak mı? Dolar düşecek mi yükselecek mi?' soruları merak konusu oldu. Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, beklediği yeni seviyeyi duyurdu. Riski göze alan kazanacak! Dolar o tarihte 28 TL olacak...

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolar kuruyla ilgili flaş bir duyuru yaptı. FED faiz kararı sonrası hareketlenen dolar 26.87 liraya kadar ulaşırken gözler enflasyon rakamlarına çevrildi. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomistten flaş bir duyuru geldi. Prof. Dr. Özgür Demirtaş dolarda beklediği yeni seviyeleri duyurdu. Riski göze alan kazanacak. Dolar o tarihte 28 TL olacak! İşte Özgür Demirtaş'ın dikkat çeken dolar tahmini...

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN FLAŞ DOLAR TAHMİNİ!

Türkiye'nin en güvenilir ekonomistlerin başında gelen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolar tahminleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. FED faiz kararı sonrası dalgalanan dolar kuru için yeni tahminde bulunan Demirtaş, elinde dolar olanları uyardı.

gfgfgf-2023-07-29t120513-288.jpg

DOLAR O TARİHTE BU SEVİYE OLACAK...

İzmir'de öğrencileri ile birlikte bir araya gelen Özgür Demirtaş, doların yavaş yavaş artırılmasının doğru olmadığını ve bu şekilde yabancı yatırımcının ülkeye gelmeyeceğini değerlendirdi. Demirtaş, doların en düşük 25 lira seviyelerinde olması gerektiğini belirtti. Temmuz ayında asgari ücrete yapılan zam sonrasında doların 28 lira seviyelerine gelmesi gerektiğini savunan Demirtaş, ihracatçıların biraz rahatlaması gerektiğini vurguladı. Ancak hükümetin kendini sıkıştırdığını belirterek, doların olması gereken seviyelere çıkarılması gerektiğini ifade etti.

ghghgh-2023-07-29t120451-047.jpg

RİSKE GİREN KAZANACAK

Ekonomik açıdan enflasyon riskini göze almanın zorunlu olduğunu düşünen Demirtaş, doların bu şekilde değerlenmesinin önemli olduğunu düşünüyor. Bu tahminine göre, dolar kuru 28 TL'ye kadar yükselebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN