Paraya sıkışanlar bu haberle sevinçten havalara uçacak! O banka gelir belgesiz 25.000 TL ödeme yapıyor

Paraya sıkışanlar bu haberle sevinçten havalara uçacak! O banka gelir belgesiz 25.000 TL ödeme yapıyor

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Birçok farklı banka farklı kampanyalar düzenlerken o bankaya başvuru yapanlar tam 25.000 TL ödeme alacak. İşte nakit kredi kampanyası hakkında merak edilen tüm detaylar…

Günlük hayatta ihtiyaçlarını karşılamak için Nakit paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar bankalar tarafından düzenlenen kampanyaları da yakından takip ediyor. Her banka farklı bir kampanya ile gündeme gelirken en uygun faiz oranı ve vade seçeneği ile dikkat çeken bankalarda müşterilerin tercihi oluyor. 24 ay vade seçeneği ile 25.000 TL ödeme imkanı sunan o banka tüm dikkatleri üzerinde topladı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar banka önünde kuyruk oluşturuyor. İşte nakit kredi kampanyası hakkında merak edilen tüm detaylar…


ZİRAAT BANKASI'NDAN İNANILMAZ KAMPANYA


2023 yılında artan fiyatlar vatandaşın cebini yakarken bankalar tarafından yapılan nakit kredi ödemeleri de en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunacak kişilerin ilk tercihi Ziraat Bankası oluyor. Geçmiş dönemlerde Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanmayan ve ödemelerini düzenli yapan kişiler için 24 ay vadeli 25.000 TL'lik ödeme imkanı sunuluyor. Ziraat mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurular kapsamında masrafsız ve gelir belgesiz düşük faiz oranları ile kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

ziraat-para.jpg

Ziraat Bankası kredi kullanacak bütün vatandaşlar için bir açıklama yaparken emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan kişiler için daha yüksek limitler sunulabileceğinin altını çizdi. Yapılacak kredi ödemesi ile birlikte başka bankalarda borcu bulunan vatandaşların da bu borçlarını kapatabileceği aktarıldı. Bu kapsamda kredi başvurusu için Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden uygun faiz oranları ile kredi ödemelerinden yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN