Tüp fiyatlarını gören yenisini sipariş ediyor! Mutfak tüpünde rekor indirim: Seçim sonrası güncel fiyatlar...

Tüp fiyatlarını gören yenisini sipariş ediyor! Mutfak tüpünde rekor indirim: Seçim sonrası güncel fiyatlar...

Ülke gündeminde sık sık yer alan tüp fiyatlarında dev indirim dikkat çekiyor. Seçimlerde ikinci turun sonuçlanmasıyla güncel fiyatlar araştırma konusu oldu. İndirim üstüne indirim alan tüp fiyatlarını gören yenisini sipariş veriyor. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

MUTFAK TÜPÜ KULLANANLARA MÜJDE

Tüp fiyatlarında yaşanan zamlı süreç 2023 yılı ile birlikte yerini indirime bıraktı. Son zamanlarda sürekli olarak indirim alan tüp fiyatları seçimlerde ikinci turun tamamlanmasıyla dikkatleri çekti. Tüp kullanıcılarının yakından takip ettiği fiyat listesinde indirim dikkat çekti.

2022 yılının en çok zamlanan ürünlerinden olan tüp fiyatları temel ihtiyaç kategorisinde yer alıyor. Yükselen enflasyon ve hayat pahalılığıyla vatandaşın belini büken tüp fiyatlarında indirim açıklanıyor.

Mutfak masrafları artan tüp fiyatlarıyla katlanan tüketiciler nihayet rahat bir nefes aldı. Son gelen tüp indirimi ile vatandaş azalan tüplerinin yerine hemen yenisini sipariş veriyor. Bayilerde oluşan yoğunluk sonucunda siparişleri yetiştirmekte zorluk yaşanıyor.

tup-gaz.jpg

SEÇİM SONRASI TÜP FİYATLARI

Tüp fiyatları 2022 yılında yaşanan zam fırtınasından en çok nasibini alan ürünlerden birisi olmuştu. Artan hayat pahalılığı ve enflasyonun yanı sıra akaryakıt fiyatları ile ilişkilendirilen tüp fiyatları 28 Mayıs 2023 tarihi itibariyle yeniden düştü.

2023 yılında sık sık indirim haberi ile gündeme gelen tüp fiyatlarında son durum merak konusu oldu. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar? İlden ile değişiklik gösteren güncel tüp fiyatları şu şekilde...

tup-gaza-12-tl-lik-zam-5b640d0b.jpg

AYGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

12 Kg. Tombul Ev Tüpü 355 TL

12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü 350 TL

Aygaz Maksi Tombul 375 TL

Aygaz Mini 77 TL

İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Piknik Tüpü 2 kg 68 TL

Ev Tüpü 12 kg 340 TL

Ticari Tüp 24 kg 687 TL

Sanayi Tüpü 45 kg 1275 TL

Propan Tüpü 45 kg 1361 TL

BİZİMGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

2 kg Piknik Tüpü 68 TL

12 kg Ev Tüpü 340 TL

24 kg Ticari Tüp 687 TL

45 kg Sanayi Tüpü 1275 TL

45 kg Sanayi Tüpü (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN