Ünlü milyarderden altın tahmini geldi! Kuyumcularda uzun kuyruklar oluşturacak tahmin, rekor mu geliyor?

Ünlü milyarderden altın tahmini geldi! Kuyumcularda uzun kuyruklar oluşturacak tahmin, rekor mu geliyor?

Son zamanlarda sık sık dalgalanan altın fiyatlarına dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü Amerikalı iş insanı, aynı zamanda yazar olan Robert Kiyosaki tahminlerini açıkladı. Altın ve gümüş fiyatlarında yeni rekorlar beklediğini vurguladı. İşte Robert Kiyosaki'nin yeni altın ve gümüş tahmini...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmaların devam ettiği sıralarda uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şubat ayı ile birlikte büyük bir düşüş yaşayan altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Uzun zamandır düşüş gösteren altın fiyatları ilk kez kazanç kaydetti. Fiyatlarda dibi gören gram altın fiyatı, ONS altın fiyatında yaşanan artış ile birlikte tekrardan yükselişe geçti.

Çin imalat verileri ile güç kazanan altın fiyatları yükselişe geçiş döneminde FED raporunda paylaşılan şahin mesajları üzerine piyasalarda dalgalanmalar meydana geldi. Ünlü analistler tarafından yapılan açıklamalara göre zayıflık beklentilerinin altın fiyatlarını destekleyeceğinin altı çizildi.

Kısa bir süre önce açıklama yapan ünlü iş insanı Robert Kiyosaki ise altın ve gümüş fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu. Altın ve gümüş fiyat tahmininde bulunan Robet Kiyosaki yatırımcıları harekete geçirdi.

locrip-x.jpg

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gram altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmaların devam ettiği sıralarda 1.100 TL altına kadar gerilemesinin ardından FED faizleri altında ezildiği görüldü. 25 Şubat ile 3 Mart tarihler arasında 5 haftadır yapamadığını yaptı. İlk kez kazanç sağlayan gram altın ilk işlem gününe zayıf bir şekilde başlamasıyla birlikte Çin ekonomisinde ılımlı rüzgarların estiği belirtildi.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre altın fiyatları 2023 yılında dolar kuruna ve jeopolitik risklere göre yol çizeceğinin altı çizildi. Altın fiyatlarında yaşanan kötü performansın ise ilerleyen günlerde kendini toplayacağına dair birçok analist tarafından paylaşımlar yapıldı.

altin-fiyatlarinda-daha-fenasi-oldu-altin-fiyatlari-sarpa-sardi-kiyamet-koptu-o-tarihte-altin-2-916ed2cc-ff73-4967-87a4-c981d244aa3e.jpg

ROBERT KİYOSAKİ'DEN 5 BİN DOLARLIK TAHMİN!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar sonucunda Robert Kiyosaki tarafından altın ve gümüş tahmini geldi. Altın ve gümüş tahmini gelecek yıllarda rekor seviyeye çıkması bekleniyor. Kiyosaki tarafından yapılan açıklamalara göre altın ve gümüş yatırımı kriz zamanlarının en iyi yatırımı olarak belirtiliyor.

Günümüzde 1.864 dolar seviyelerinden işlem gören ONS altın fiyatının 3 bin 800 dolara kadar yükseleceğine dair tahminde bulundu. Gümüş fiyatlarının ise 75 dolara yükseleceğini belirtti. 25 yılına kadar altın fiyatlarının 5 bin dolara kadar çıkabileceğini söyleyerek yatırımcıları şaşkına çevirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN