Zincir marketlerin ardından o sektör de indirime gitti! Beyaz eşya, tekstil, mobilya... Fiyatlar artık sabitlenecek

Zincir marketlerin ardından o sektör de indirime gitti! Beyaz eşya, tekstil, mobilya... Fiyatlar artık sabitlenecek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, geçtiğimiz günlerde birçok sektöre büyük indirim kampanyası için destek çağrısında bulunmuştu. Bakan Bolat'ın çağrısına ilk destek zincir marketlerden gelirken, şimdi o sektör de destek haberini verdi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet'in 100. yılına özel yaptığı indirim çağrısı karşılık bulmaya devam ediyor. Önce zincir marketlerden gelen destek haberine şimdi bir yenisi daha eklendi...

Yapılan çağrı sonrasında Migros, BİM, Şok ve A101 gibi zincir marketler tek tek indirim kampanyalarını duyurdu. Öyle ki zincir marketler yaklaşık 1000 üründe yüzde 50'yi bulan indirime gidecek.

O SEKTÖRDEN DE DESTEK GELDİ

Önce Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadele çağrısına şimdi de mobilya sektörü destek verdi. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED), üyelerinin de yer aldığı 15 dernekle beraber 2023 sonuna kadar perakende mobilya fiyatlarına zam uygulamayacağını açıkladı.

c-h-15-asil-ic.jpg

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, “Enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele politikalarına destek için aldığımız kararın, evlilik hazırlığında olan ya da evini yenilemeyi düşünen insanlarımızın yükünü azaltacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN