Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı

Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'de 3. hafta maçında kozlarını paylaştı. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla birlikte Galatasaray'ın puanı 7, Fenerbahçe'nin puanı 5 oldu.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye golsüz eşitlikle girildi.

Mücadelenin ikinci devresinde de iki takım da pozisyonlardan yararlanamadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonuçla birlikte Galatasaray'ın puanı 7, Fenerbahçe'nin puanı 5 oldu.

galatasaray

CANLI ANLATIM

Dakika 1: Dev mücadele Ali Palabıyık'ın çaldığı düdükle başladı.

Dakika 6: Galatasaray köşe vuruşunu paslaşarak kullandı, ardından Taylan'ın ceza yayı üzerinden çektiği sert şutunu kaleci Altay parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

Dakika 10: Fenerbahçe'de Valencia ceza sahasında rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ama maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

Dakika 19: Omar'ın sağ kanattan yaptığı ortasına Arda kafayı vurdu, kaleciden seken topu Falcao tamamlamak isterken son anda Altay topu kontrol etti.

Dakika 23: Fenerbahçe'de Deniz'in sağ kanattan yaptığı ortasını Thiam'dan önce Luyindama uzaklaştırdı. Ardından seken topa ceza sahasının sol çaprazında Caner vurdu, şutu üstten dışarı gitti.

Dakika 27: Galatasaray gole çok yaklaştı. Linnes'in şutunda Altay gole izin vermedi.

Dakika 31: Caner'in kullandığı köşe vuruşunu Galatasaray savunması uzaklaştırdı, ardından ceza yayı üzerinden gelişine bir şut çeken Gustavo'nun vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 35: Galatasaray'da Feghouli topu ağlara yolladı, ama öncesinde ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı.

Dakika 38: Fenerbahçe'de Caner'in kullandığı taç atışı sonrasında ceza sahasında topla buluşan Valencia'nın dönerek yaptığı vuruş farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 45: Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Dakika 46: Mücadelenin ikinci yarısı başladı.

Dakika 47: Fenerbahçe'de Valencia, ceza sahasında Luyindama ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı, maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

Dakika 50: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ceza yayında topla buluşan Deniz'in şutunda top direği yalayıp dışarı çıktı.

Dakika 53: Galatasaray'da Arda'nın sol kanattan yaptığı ortasını ters köşede Feghouli içeri çeviremeyince top auta çıktı.

Dakika 60: Galatasaray'da Belhanda'nın ceza yayı üzerinden çektiği şut yandan dışarı gitti.

Dakika 64: Hızlı gelişen Galatasaray atağında Arda Turan'ın şutunu kaleci Altay, güçlükle kontrol etti.

Dakika 72: Emre Kılınç'ın ceza sahasının sol çaprazından çektiği şutunu kaleci Altay iki hamlede kontrol etti.

27ee3b006f36578bfaf0ffc3ac98bbf3-001.jpg

İŞTE İLK 11’LER:

Galatasaray: Fatih, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Feghouli, Arda, Falcao

Yedekler: Okan, Şener, Babel, Etebo, Donk, Oğulcan, Ömer, Emre Taşdemir, Emin, Diagne

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Caner Erkin, Tisserand, Lemos, Gökhan Gönül, Gustavo, Sosa, Ozan Tufan, Deniz Türüç, Thiam, Valencia Yedekler: Harun, Tolga, Samatta, Ferdi, Sadık, Sinan, Zanka, Nazım, Novak, Mert

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN Sports HD 1 kanalından canlı yayımlayacak.

GALATASARAY SEZONA İYİ BAŞLADI

Sezona iyi başlayan Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı ilk iki maçında Gaziantep FK’yi 3-1, son şampiyon Medipol Başakşehir’i de 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi elemesinde ise ikinci turda Azerbaycan’ın Neftçi ekibini 3-1, üçüncü turda da Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split’i 2-0 yendi.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA 5 SEZONDUR KAYBETMİYOR

Yeni sezona yaptığı flaş transferlerle giren Fenerbahçe ise deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ettikten sonra evinde Atakaş Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, haftaya 4 puan ve averajla 8. sırada giriyor. Kanarya rakibine deplasmanda 5 sezondur kaybetmiyor.

EMRE AKBABA FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Emre Akbaba derbide görev yapamayacak. Süper Lig'de geride kalan sezonun son hafta maçında adalesinden sakatlanan ve tedavisine devam edilen Emre Akbaba derbinin kadrosunda yer alamayacak. Medipol Başakşehir maçında kasık adalesinden sakatlık geçiren Marcelo Saracchi'in durumu ise bugün yapılacak son antrenmanın ardından netlik kazanacak.

FALCAO VE DIAGNE

Galatasaray, şu ana kadar oynadığı maçlarda hem hücum hem de savunmada etkili bir performans ortaya koydu. Sarı-kırmızılı ekip bu karşılaşmalarda 10 kez ağları havalandırırken, kalesinde 2 gol gördü. Galatasaray'ın santrforlarından Radamel Falcao bu sezon 3 kez ağları havalandırırken, Mbaye Diagne ise 2 gol kaydetti. Performanslarıyla dikkati çeken orta saha oyuncuları Younes Belhanda 2, Emre Kılıç da bir kez topu filelere gönderdi. Sarı-kırmızılı takımın savunmasında ise Marcao ve Luyindama savunmadaki etkili performanslarıyla dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN