15 Eylül Cuma kapıyı bacayı kilitleyin! Balkanlar’dan yeni bela geliyor: Balkanlar bu sene erken devreye girdi

15 Eylül Cuma kapıyı bacayı kilitleyin! Balkanlar’dan yeni bela geliyor: Balkanlar bu sene erken devreye girdi

Balkanlar’dan yeni bir bela ülkemize doğru yola çıktı! 15 Eylül Cuma günü tüm kapınızı bacanızı kapatın… Meteoroloji uzmanları insanları uyardı. Balkanlardan gelen yolcu bu sene ne yazık ki erken devreye girdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl en sıcak yaz mevsimlerinden birini yaşarken önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Sadece hava dalgaları ile değil yanı zamanda toz bulutları da ülkenin farklı yerlerinden giriş yaptı. Bu seferki bela ise Balkanlardan geliyor. Üstelik normalinden daha erken bir vakitte.

UZMANLARDAN KRİTİK UYARI

Sosyal medya hesabından sık sık vatandaşlara hava durumu ile alakalı bilgilendirmelerde bulunan “Hava Forum” sayfası yeni bir paylaşımla uyarı yaptı. Sayfa, Balkanlar’dan erken vakitte o toz dalgasının geldiğini paylaştı. Kapınızı pencerenizi kapatmadığınıza pişman olabilirsiniz.

yeni-proje.jpg

15 EYLÜL CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

Hava Forum sayfası yaptığı paylaşımda 15 Eylül Cuma gününü işaret ederek vatandaşlara uyarılarda bulundu. Sayfa, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“15 Eylül Cuma günü Balkanlar'dan Afrika tozunun yurdumuza giriş yapması tahmin ediliyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN