3 FETÖ şüphelisi daha tutuklandı

3 FETÖ şüphelisi daha tutuklandı

Denizli merkezli 3 ilde FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları ve ankesörlü telefonlarla örgüt yöneticileriyle irtibat kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 11 FETÖ şüphelisi hakkında yakalama kararı verildi.

Aralarında muvazzaf asker, askeri okuldan ilişiği kesilen kişi ve adliye personelinin olduğu şüphelilerin yakalanması için Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin koordinesinde Denizli, İzmir ve Muğla'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

11 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramada örgütsel doküman ile dijital materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DENİZLİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN