4 aylık rakam geldi emekliler yıkıldı! Kötü haberi Özgür Erdursun verdi

4 aylık rakam geldi emekliler yıkıldı! Kötü haberi Özgür Erdursun verdi

Emeklileri yıkan rakam açıklandı! Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun son açıklamasında emeklileri yıkacak rakamı paylaştı. Zam beklerken ümitlerini gittikçe yitiren emekliye kötü haber...

Her şeye art arda gelen zamlarla geçim gün geçtikçe daha zor bir hal alıyor. Durumdan en çok şikayetçi olan emeklilerin maaşı her geçen gün değer kaybediyor. Heyecanla Ocak zammını bekleyen emeklileri yıkan haber geldi.

EMEKLİ MAAŞI ENFLASYONLA ERİDİ

emekli-maasi-1.webp

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun son paylaşımında, 1 Temmuz'da emeklilere yapılan %25 oranındaki zammın, TÜİK verilerine göre 4 ayda %29.40 enflasyonla eridiğini ifade etti.

SGK Uzmanı Erdursun, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in emeklileri enflasyona ezdirmeyeceğiz sözüne gönderme yaparak “Emeklileri enflasyona ezdirmiyoruz sözü havada kaldı!” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN