AVM'de 'indirim' izdihamı: Kuyruk metrobüse ulaştı

Kasım ayı indirimlerini bekleyen vatandaşlar, indirimin başlamasıyla alışveriş merkezlerine koştu. Esenyurt'ta bir alışveriş merkezine gelen yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinde metrobüs üst geçidine kadar uzanan bir kuyruk oluşturdu. Saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlardan biri mevcut durumu "2 senelik tecrübem olmasına rağmen geç kaldım. Sıra çok ama yapacak bir şey yok her türlü savaşa hazırım" sözleriyle özetledi.

Dünyada her yıl düzenlenen Büyük Kasım ayı indirimleri Türkiye'de de başladı. İndirimden faydalanmak isteyen yüzlerce vatandaş markaların hem online hem de mağaza indirimlerine koştu. Esenyurt'taki bir alışveriş merkezi de ilginç anlara sahne oldu.

Vatandaşlar, alışveriş merkezinin önünde sabah erken saatlerden itibaren sıraya girdi. Alışveriş merkezi açılış saatine kadar sıraya giren vatandaşların kuyruğu metrobüs üst geçidini buldu. Oluşan sıra drone ile havadan da görüntülendi.

Yaklaşık 1 saattir sırada olduğunu belirten Mert Öztürk, “ İndirimlerin olduğunu duydum kuyruğa geldim. Kıyafet alacağım erkenden geldim. İndirimler söylediği kadarıyla yüzde 30 yüzde 40 arası olacak benimde bütçem için iyi bir durum” dedi.

'İKİ SENELİK TECRÜBEM VAR'

Sibel Metin isimli bir kadın ise, “ İnşallah sıra bize de gelecek. Bekliyoruz. Montlara bakacağım. Yeni geldim sayılır. Azimliyiz başaracağız” diye konuştu.

İki senedir Kasım ayı indirimlerine gittiğini söyleyen Yağmur Metin, "Heyecanlayım iki senelik tecrübem olmasına rağmen geç kaldım. Sıra çok ama yapacak bir şey yok her türlü savaşa hazırım" şeklinde konuştu.

BAYRAMPAŞA'DA DA BENZER SAHNE

Bayrampaşa'daki bir AVM'de de aynı sahne yaşandı. Kapıların açılmasıyla mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşurken istedikleri ürünü almak isteyen vatandaşlar birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yaşananlar kameraya anbean yansıdı.