Bağ-kur 4A 4B 4C tüm emekliler müjde! Hemen hesabınızı kontrol edin

Bağ-kur 4A 4B 4C tüm emekliler müjde! Hemen hesabınızı kontrol edin

Tüm emeklilerin banka hesaplarına, SGK, BAĞ-KUR veya Memur emeklisi ayrımı yapılmadan 15 bin TL yatırılacak. Maaşların yatırılacağı tarih de net olarak açıklandı.

En düşük emekli maaşı 7.500 TL'den bu ay sonu itibarıyla asgari ücret seviyesine, asgari ücret de, 12.500 TL'ye yükseltilecek. Hem mevcut iktidar, hem de Millet İttifakı aynı vaatlerde bulunurken, bu artışta SGK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi ayırmadan, tüm emeklilerin banka hesaplarına 15 bin TL yatırılacağı açıklaması yapıldı ve net tarih verildi

girdi-maliyetleri-bahane-cebe-giren-sahane.jpg

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 18-26 yaş arasındaki herkese, vatandaşlık parası olarak, herhangi bir koşul olmaksızın 2.500 TL maaş bağlanacağını ifade etti.

TARİHİ VERDİ

Kılıçdaroğlu ayrıca şu anda 2.000 TL olan emekli bayram ikramiyelerinin 15.000 TL olacağını belirtti. Kılıçdaroğlu önümüzdeki Kurban Bayramı'nda tüm emeklilerin banka hesaplarına 15.000 TL yatırılacağı bilgisini verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN