Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanların çiftleşme dansı izleyenleri şoke etti... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanların çiftleşme dansı izleyenleri şoke etti. Çevredekiler direkt cep telefonlarına sarıldı. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer herkesi ürküttü. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanların çiftleşme dansı izleyenleri şoke etti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

dffdfddf-15.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Diyarbakır'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanların çiftleşme dansı tüyleri diken diken etti.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE

Daha önce Bursa, Çanakkale, İstanbul gibi yerlerden birçok yılan ihbarları gelirken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde yolda yürüyen bir adam iki dev yılanın çiftleşme dansına denk geldi.

DEV YILANLARI GÖRÜNCE TELEFONLARINA SARILDILAR

Uzun siyah yılanların çiftleşme dansını fark eden adam kaçacak yer aradı. Meraklı çiftçiler yılanların çiftleşme dansını izlerken, o anları cep telefonu kamerasıyla çekmeyi de ihmal etmedi.

gffggf-26.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının da daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN