İstanbul'da yılan paniği! Tek ısırığı ile 100 kişiyi biçip geçiyor...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyanmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar harekete geçti. Tek ısırığı ile 100 kişiyi biçip geçiyor. Uzmanlar acil durum koduyla uyardı. İstanbul'a resmen giriş yaptılar!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanlar saldırıya geçti. Burası Amerika değil İstanbul! Tek ısırığı ile 100 kişiyi biçip geçiyor. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. İstanbul'a resmen giriş yaptılar. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul'un göbeğinden gelen görüntüler herkesi korkuttu. Dev yılanlar istilaya başladı.

BURASI AMERİKA DEĞİL İSTANBUL!

İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde bulunan bir sitenin bahçesine giren dev yılan korku dolu anlar yaşattı. Bahçeye giren dev yılan site sakinleri tarafından fark edildi ve hemen itfaiye ekiplerine haber verildi.

TEK ISIRIĞI İLE 100 KİŞİYİ BİÇİP GEÇİYOR

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri hemen harekete geçerek yılanı bahçeden çıkarmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucun ekipler yılanı bahçeden çıkartarak doğal ortamına saldı. Yılanın engerek yılanı olduğu tespit edilirken Avcılar, Başakşehir ve Esenyurt'ta da yılan paniği başladı.

gfgffg-34.jpg

UZMANLAR SON DAKİKA OLARAK UYARDI: SALDIRAYA GEÇTİLER

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN