Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görür görmez can havliyle arabadan kendini attı... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görür görmez can havliyle arabadan kendini attı... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görür görmez can havliyle arabadan kendini attı. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görür görmez can havliyle arabadan kendini attı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Van'dan gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılanı gören sürücü can havliyle arabadan bir anda kendini attı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Van’ın Tuşba ilçesinde bulunan Altıhtepe Mahallesi’nde aracına binmek isteyen adam karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi. Pedala basmak isteyen adam dev yılanı görür görmez kendini arabadan attı.

ghhghg-2023-06-21t105918-361.jpg

CAN HAVLİYLE KENDİSİNİ ARABADAN ATTI

Can havliyle kendisini arabadan dışarıya atan adam ne yapacağını şaşırdı. O anda panik olan sürücü, hemen Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yılanı arabanın içerisinden çıkartarak doğal yaşamına bıraktı.

hgghgh-70.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması gerektiği çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN