Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanın başını görünce küçük dilinizi yutacaksınız... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanın başını görünce küçük dilinizi yutacaksınız... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Yuvalarından çıkan yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil oldu. Paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanın başını görünce gözleriniz fal taşı gibi açılacak. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanın başını görünce gözleriniz fal taşı gibi açılacak. Uzmanlar bölge halkını uyardı. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Havaların ısınmasıyla yılan vakaları hızla artarken Tunceli'den gelen görüntüler herkesi korkuttu. Dev yılan dehşet saçtı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Tunceli’de yer alan Kuzulca köyünde elektrik direği dikmek isteyen çalışanlar hareketsiz şekilde kalan yılanları fark etti. 2 buçuk metre uzunluğunda olan dev yılan herkesi korkuttu. Yılana yaklaşmaya çekinen çalışanlar, ellerine aldıkları ağaç dalı ile yılanın yaşayıp yaşamadığını kontrol etti.

ghhghg-2023-06-15t112000-456.jpg

BÖYLESİNİ İLK DEFA GÖRECEKSİNİZ: DEV YILANIN BAŞI...

Ağaç dalı ile rahatsız edilen yılan bir anda canlandı. Çalışanlar yılanın bitkin düştüğünü fark ederek başına su döktü. Yılanın su içtikten sonra kendine geldiğini gören çalışanların arasında geçen, "Ölmemiş, ağzını açıp kapatıyor. Su getir ver biraz kendine gelsin, susamış. Bak toparlanıyor gördün mü. Yeter verme boğacaksın. Kafası kırmızı, çektim gelmiyor. Sanki böyle yere yapışıyor. Kendini sıkıyor, o şimdi bizi ısırmak için kim bilir ne düşünce yapıyor" diyalog ise herkesi güldürdü.

hghghg-2023-06-15t112015-557.jpg

UZMANLAR UYARDI: İSTİLA BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, vatandaşların yılan saldırılarına karşı dikkat olunması gerektiği çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN