Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı müjdeyi duyurdu! Artık 44 ilaç daha geri ödeme listesinde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı müjdeyi duyurdu! Artık 44 ilaç daha geri ödeme listesinde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan müjdeyi duyurdu! Artık 44 ilaç daha geri ödeme listesine alındı. İşte geri ödeme listesine alınan o ilaçlar...

Sosyal Güvenlik alanında vatandaşların yanında olma misyonunu sürdüren Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, önemli bir gelişmeyi duyurdu.

44 İLAÇ GERİ ÖDEME LİSTESİNDE

6398f7a6693d563bf086f2b2.webp

Bakan Işıkhan, paylaşımında sosyal güvenlik kapsamında sunulan destekleri ve vatandaşların sağlığını koruma çabalarını vurgulayarak, geri ödeme listesine alınan 44 ilaç hakkında bilgi verdi.

GERİ ÖDEME LİSTESİNE ALINAN İLAÇLAR

65312a0ca468601e1cc153a3.webp

Paylaşımında, 9 kanser, 2 diyabet, 4 alerjik rinit ve astım, 3 sindirim sistemi, metabolik hastalık, hipertansiyon, multiple skleroz ve 6 kalp damar hastalıklarında kullanılan ilaçlar başta olmak üzere toplam 44 ilacın geri ödeme listesine alındığını duyurdu. Işıkhan, bu ilaçların Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından onaylandığını ve geri ödeme listesine alınarak vatandaşlara önemli bir destek sağlandığını vurguladı.

GERİ ÖDEME LİSTESİNE TOPLAMDA 8 BİN 375 İLAÇ ALINDI

11973923-1200x675.webp​​​​​​​

Işıkhan, yaptığı açıklamada, "Sosyal Güvenlik Kurumumuz tarafından 38'i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilaç 'Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesine' alındı. Böylelikle bedeli ödenecek yurt içi ilaç sayısını 8 bin 375'e çıkardık. İlaçların hastalarımıza şifa olmasını temenni eder, vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dilerim." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN