Depremin vurduğu ilde hayatını kaybedenler için toplu mezarlar kazılmaya başlandı! Ağıtlar içinde kefensiz gömüldüler...

Merkez üssü Elbistan ve Pınarcık olan ve 10 ilimizi birden vuran depremin yankıları sürüyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor ancak binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Her geçen gün ölü sayısı artarken Adıyaman'dan gelen görüntüler yürekleri paramparça etti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için toplu mezarlar kazıldı. Binlerce kişi kefensiz olarak gömüldü! O anları görenler gözyaşlarına boğuldu. İşte o görüntüler...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizi birden vurdu. Bölgeden yüzlerce bina yerler bir olurken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Gelen görüntüler yıkımın ne kadar büyük olduğunu gösterirken ölü sayısı her geçen gün artıyor. Depremden en çok etkilenen kentlerden biri olan Adıyaman'da ortaya çıkan görüntüler insanlığımızdan utandırdı. Yüzlerce kişi için toplu mezarlar açıldı. Kefensiz ve ağıtlar içinde gömüldüler!

TOPLU MEZARLAR KAZIDI

6 Şubat 2023 Pazartesi sabahına büyük bir felaket ile uyanan Türkiye, 4 gündür yaralarını sarmaya çalışıyor. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor ancak her geçen gün ölü sayısı kat ve kat artıyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı 17 bini aşmış durumda.

Depremden en çok etkilenen kentlerden biri olan Adıyaman'da enkazdan çıkartılan cansız bedenler için toplu mezarlar kazıldı. Yüzlerce kişi kefensiz bir şekilde toplu mezarlara gömüldü.

KEFENSİZ VE AĞITLARLA TOPRAĞA GÖMÜLDÜLER

O anlar kameralara yansırken ortaya çıkan dehşet verici görüntüler herkesin yüreklerini sızlattı. Yüzlerce kişi kefensiz ve ağıtlarla toprapa gömüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN