Dev yılanın yanına giden küçük kız hayatının şokunu yaşadı! Görenler küçük dilini yuttu... Bu videoyu izlemeye yürek dayanmaz

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken çekilen son görüntüler akıllara durgunluk verdi. Dev yılanın yanına giden küçük kız hayatının şokunu yaşadı! Görenler küçük dilini yuttu. Sosyal medyada paylaşılan video izlenme rekoru kırdı. Bu videoyu izlemeye yürek dayanmaz! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Korkulan yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan bir video ise kısa sürede viral oldu. Dev yılanın yanına giden küçük kız hayatının şokunu yaşadı! İzleyenler küçük dilini yuttu. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Bu videoyu izlemeye yürek dayanmaz!

gffggf-30.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Yılanların başkenti Hindistan'dan çekilen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanın yanına giden küçük kız hayatının şokunu yaşadı!

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI! DEV YILANIN YANINA GİDEN KÜÇÜK KIZ...

Hindistan'da çekilen ve sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede milyonlarca kez izlendi. İzleyenler gözlerine inanamadı. Dev yılanın yanına giden küçük kız hayatının şokunu yaşadı! Çoğu kişi bu olayın gerçek olmadığına inanamadı ancak izledikleri şey yüzde yüz gerçekti.

BU VİDEOYU İZLEMEYE YÜREK DAYANMAZ

Görüntülerde, 2 yaşlarında küçük bir kızın yolun ortasında kendinden 3 kat uzun yılanı yakalamaya çalıştığı görüldü. Kuyruğundan tuttuğu yılanı çekiştiren küçük kız, yılanı bir süre elinden bırakmadı. Yılanın tepkisiz kalması ise herkesi şoke etti.

trtrtrtr.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten uzmanlar, bölgede yaşayan halkı yılan saldırılarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN