Emekli maaşlarına katmerli zam! Asgari ücreti sollayacak: İktidar ortağı rakam verdi

Emekli maaşlarına katmerli zam! Asgari ücreti sollayacak: İktidar ortağı rakam verdi

En düşük emekli maaşı 7.500 olarak açıklanmıştı. Cumhur İttifakı bileşenlerinden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den de müjdeli haber geldi. Emekli maaşına yeni zam yolda. 2023 yılı itibari ile emekli maaşı asgari ücreti sollayacak

Seçime yakın vaatlerini açıklayan AK Parti, emekli maaşı ve EYT yasasını getirmişti. Emekli maaşına ilişkin ise yeni bir müjde daha geldi. 7.500 lira olan emekli maaşı için BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den de flaş bir açıklama geldi. Emekli maaşına zam geliyor

aa15airf.jpg

EMEKLİ MAAŞI İÇİN FLAŞ GELİŞME

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala iktidardan peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Temmuz ayında emekli maaşı ve memur maaşlarına gelecek olan zam sonrası BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de açıklama yaptı.

EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRETİ SOLLAYACAK

Destici, temmuz ayında en düşük emekli maaşının 11 bin lirayı geçeceğini açıkladı. Emekli maaşının asgari ücretin üzerine çıkacağını belirten Destici, "Hayat pahalılığı karşısında emeklilerimiz ne istiyor. Maaşları artsın istiyor. Artırıldı ama inşallah temmuzla birlikte en düşük emekli maaşı, asgari ücretin üzerine çıkarılacak ve 11 bin lirayı geçecek." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN