Erdoğan'dan Ayla Algan için taziye mesajı

Erdoğan'dan Ayla Algan için taziye mesajı

Beyin kanaması geçiren usta oyuncu Ayla Algan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Algan için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, paylaşımında "Çok değerli Ayla Algan Hanımefendi’nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Algan'ın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Algan için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, paylaşımında "Çok değerli Ayla Algan Hanımefendi’nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Türk tiyatrosunun, sinemasının ve müziğinin usta ismi, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi, çok değerli Ayla Algan Hanımefendi’nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN