Erdoğan'dan Filistin için diploması trafiği

Erdoğan'dan Filistin için diploması trafiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Erdoğan, yapılan görüşmelerde İsrail-Filistin Savaşı'nda barışçıl yöntemlerle çözümünün mümkün olduğuna vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile telefonda görüştü.

Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşının yanında, İsrail ile Filistin arasındaki gerilim ve bölgedeki insani kriz ele alındı. Erdoğan görüşmede, İsrail-Filistin çatışması başta olmak üzere, bölgedeki süreçlerin barışçıl yöntemlerle çözümünün mümkün olduğunu, Türkiye’nin bunun sağlanması için her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğini ifade etti.

STOLTENBERG'LE DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile de bir görüşme gerçekleştirerek, görüşmesinde Batılı ülkelerin tutumlarının Gazze'deki insan hakları ihlallerini artırdığını belirtti.

Erdoğan, Stoltenberg ile telefon görüşmesinde İsrail'i durdurmak için ülkelerin çaba sarf etmemesinin telafisi imkansız sonuçlar doğuracağını ifade etti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN